HP PageWide Pro 750, MFP 772, 777 - Så här skriver du ut från en (OS X)

Så här skriver du ut från en (OS X)
Dessa instruktioner gäller för utskrift på olika material, inklusive följande.
  • Vanligt papper
  • Brevpapper eller förutskrivna formulär
  • Kuvert
  • Foton
  • Broschyrer
  • Etiketter
Så här skriver du ut från en (OS X)
  1. Fyll på material som stöds i rätt fack.
    Mer information finns i avsnittet Fylla på utskriftsmaterial.
  2. Öppna Arkiv-menyn i programvaran och klicka på Skriv ut.
  3. Kontrollera att din skrivare är vald.
  4. Välj vid behov en förinställd utskriftsinställning på menyn Förinställningar.
  5. Om produkten har en arksamlare med häftning, gör du följande:
    1. På popup-menyn Exemplar och sidor väljer du Efterbehandling.
    2. Välj något av följande alternativ på popup-menyn Häftklammer:
      • Ingen: Inga häftklamrar.
      • En häftklammer vänster: Häftklammern sitter längst upp till vänster på papperet.
      • En häftklammer höger: Häftklammern sitter längst upp till höger på papperet.
    3. Utmatningsfack - Välj automatiskt: Skrivaren matar ut utskrifter till det övre facket för häftning. Alla andra utskrifter skickas till det nedre facket.
    4. Utmatningsfack - Övre fack: Skrivaren matar ut utskrifter som har stöd för häftning till det övre facket, de behöver inte häftas. Alla andra utskrifter skickas till det nedre facket.
  6. Klicka på popup-menyn bredvid materialtypen på fliken Papper/Kvalitet.
    Ställ in rätt utskriftsalternativ för ditt material (vanligt papper, brevpapper, förutskrivna papper, hålslagna, kuvert, fotopapper, etiketter och så vidare). Utskriftsalternativen omfattar storlek, typ, fack, utskriftsupplösning och automatiska justeringar.
    Om du inte ser några alternativ i dialogrutan Skriv ut, klickar du på Visa detaljer.
  7. Klicka på Skriv ut.
      obs!
    Efter utskriften tar du bort eventuellt specialmaterial från produkten, till exempel kuvert eller fotopapper.