HP PageWide Pro 750, MFP 772, 777 - Konfigurera TCP/IP-parametrar manuellt via kontrollpanelen

Konfigurera TCP/IP-parametrar manuellt via kontrollpanelen
Använd kontrollpanelens menyer för att manuellt ställa in en IPv4-adress, subnätmask och standard-gateway.
  1. Öppna kontrollpanelens instrumentpanel (dra med fingrarna nedåt över fliken för instrumentpanelen högst upp på någon av skärmarna eller tryck på bandet längst upp på startskärmen).
  2. Tryck på (Konfigurera) på kontrollpanelens instrumentpanel.
  3. Tryck på Nätverksinstallation och tryck sedan på något av följande:
    • Ethernet-inställningar (för ett trådbundet nätverk)
    • Trådlösa inställningar (för ett trådlöst nätverk)
  4. Tryck på Avancerade inställningar och sedan på IP-inställningar.
  5. Tryck på Manuellt och sedan på IP-adress.
  6. Gör följande med hjälp av den numeriska knappsatsen:
    1. Ange IP-adressen och tryck på Klar.
    2. Ange subnätmasken och tryck på Klar.
    3. Ange standard-gateway och tryck på Klar.
  7. Tryck på Använd.