HP PageWide Pro 750, MFP 772, 777 - Visa eller ändra nätverksinställningar

Visa eller ändra nätverksinställningar
Använd HP Embedded Web Server för att visa eller ändra IP-konfigurationsinställningarna.
  1. Ta reda på produktens IP-adress (tryck på [Ethernet] på kontrollpanelens instrumentpanel).
  2. Skriv produktens IP-adress i adressfältet i en webbläsare om du vill öppna HP Embedded Web Server.
  3. Klicka på fliken Nätverk för att hämta nätverksinformationen. Du kan ändra inställningarna enligt behov.