HP PageWide Pro 750, MFP 772, 777 - Byta bläckpatroner

Byta bläckpatroner
Produkten använder fyra färger och var och en av dem har en egen bläckpatron: gul (Y), cyan (C), magenta (M) och svart (K).
  obs!
  • För att undvika problem med utskriftskvalitet rekommenderar HP att alla bläckpatroner som saknas byts ut mot äkta HP-patroner så snart som möjligt. Mer information finns i avsnittet Beställa bläckpatroner.
  • Stäng aldrig av skrivaren om det saknas bläckpatroner.
  1. Öppna bläckpatronsluckan.
  2. Tryck den gamla bläckpatronen inåt för att låsa upp och frigöra den.
  3. Ta tag i kanten på den gamla bläckpatronen och dra den sedan rakt utåt för att ta bort den.
  4. Vidrör inte metallkontakterna på bläckpatronen. Fingeravtryck på kontakterna kan orsaka anslutningsfel.
  5. Installera den nya bläckpatronen på sin plats.
  6. Stäng bläckpatronsluckan.