HP PageWide Pro 750, MFP 772, 777 - Lösa allmänna faxproblem

Faxen sänds långsamt

Produkten har fått en dålig kvalitet på telefonlinjen.
  • Prova att sända faxet igen när telefonlinjens kvalitet har förbättrats.
  • Kontrollera med telefontjänstleverantören att linjen kan hantera fax.
  • Stäng av Felkorrigering.
    Mer information finns i avsnittet Ställa in standardupplösningen.
    obs!
    Det här kan försämra bildkvaliteten.
  • Använd vitt papper för originalet. Använd inte färger som grått, gult eller rosa.
  • Öka faxhastigheten.
    Mer information finns i avsnittet Ändra faxhastigheten.
  • Dela in stora faxjobb i mindre delar och faxa sedan individuellt.
  • Ändra faxinställningarma till en lägre upplösning på kontrollpanelen.
    Mer information finns i avsnittet Ställa in standardupplösningen.

Faxkvaliteten är dålig

Faxen är suddiga eller ljusa.
  • Öka faxupplösningen när du skickar fax. Upplösningen påverkar inte mottagna fax.
    Mer information finns i avsnittet Ställa in standardupplösningen.
    obs!
    Ökad upplösning gör att överföringen går långsammare.
  • Aktivera inställningen Felkorrigering via kontrollpanelen.
  • Kontrollera bläckpatronerna och byt ut dem om det behövs.
  • Be avsändaren göra kontrastinställningen mörkare på avsändarfaxapparaten och skicka sedan om faxet.

Faxen klipps av eller skrivs ut på två sidor

• Ställ in inställningen Standardpappersstorlek. Fax skrivs ut på en enda pappersstorlek baserat på inställningarna för Standardpappersstorlek.
    Mer information finns i avsnittet Konfigurera faxinställningar.
    obs!
    Om Standardpappersstorlek är inställd på Letter skrivs ett original i Legal-storlek ut på två sidor.
  • Ställ in papperstypen och pappersstorleken för det fack som används för fax.
  • Om inställningen Automatisk förminskning är avstängd sätter du på den igen från kontrollpanelen.