HP LaserJet Enterprise M607, M608, M609 - Fylla på och skriva ut på kuvert

Inledning
Följande information beskriver hur du skriver ut på och fyller på kuvert. Använd fack 1 eller kuvertmatartillbehöret om du vill skriva ut på kuvert. Fack 1 rymmer upp till 10 kuvert, kuvertmatartillbehöret rymmer 75 kuvert.
Följ dessa steg för att välja rätt inställningar i skrivardrivrutinen om du vill skriva ut på kuvert med manuell matning och fyll sedan på kuvert i facket när du har skickat utskriften till skrivaren.
Skriva ut på kuvert
Skriv ut kuvert med fack 1
  1. Välj alternativet Skriv ut i programvaran.
  2. Välj skrivaren i listan med skrivare och klicka sedan på eller tryck på Egenskaper eller Inställningar för att öppna skrivardrivrutinen.
      obs!
    Namnet på knappen varierar för olika program.
      obs!
    Om du vill få åtkomst till funktionerna på startskärmen i Windows 8 eller 8.1 väljer du Enheter, Skriv ut och sedan skrivaren.
  3. Klicka eller tryck på fliken Papper/kvalitet.
  4. I listrutan Pappersstorlek väljer du rätt storlek för kuverten.
  5. I listrutan Papperstyp väljer du Kuvert.
  6. I listrutan Papperskälla väljer du Manuell matning.
  7. Klicka på OK för att stänga dialogrutan Dokumentegenskaper.
  8. I dialogrutan Skriv ut klickar du på knappen OK för att skriva ut.
Skriver ut kuvert med kuvertmatartillbehöret
  1. Välj alternativet Skriv ut i programvaran.
  2. Välj skrivaren i listan med skrivare och klicka sedan på eller tryck på Egenskaper eller Inställningar för att öppna utskriftsdrivrutinen.
      obs!
    Namnet på knappen varierar för olika program.
    Om du vill få åtkomst till funktionerna på startskärmen i Windows 8 eller 8.1 väljer du Enheter, Skriv ut och sedan skrivaren.
  3. Klicka eller tryck på fliken Papper/kvalitet.
  4. Slutför något av följande:
    • I listrutan Pappersstorlek väljer du rätt storlek för kuverten.
    • I listrutan Papperstyp väljer du Kuvert.
    • I listrutan Papperskälla väljer du Fack 3 eller Fack 4, beroende på vilket fack som motsvarar kuvertmataren.
  5. Klicka på OK för att stänga dialogrutan Dokumentegenskaper.
  6. I dialogrutan Skriv ut klickar du på knappen OK för att skriva ut.
Kuvertorientering
  obs!
Skrivaren har inte stöd för dubbelsidig utskrift på kuvert.
Fack
Kuvertstorlek
Så här fyller du på papper
Fack 1
Kuvert nr 9, kuvert nr 10, Monarch-kuvert, B5-kuvert, C5-kuvert, C6-kuvert, DL-kuvert
Textsidan uppåt
Kortsida, frankeringssidan först in i skrivaren
Kuvertmatare, tillbehör
Kuvert nr 9, kuvert nr 10, Monarch-kuvert, B5-kuvert, C5-kuvert, C6-kuvert, DL-kuvert
Textsidan uppåt
Kortsida, returadressidan först in i skrivaren