• Information
    Vi håller på att uppgradera vår hemsida

Vid tillfälliga problem, vänligen försök igen senare.

Läser in...

HP Instant Ink - Meddelandet "Anslut skrivaren för att uppdatera status" visas

Det här dokumentet är för HP Instant Ink-kunder.
HP Instant Ink övervakar dina bläcknivåer så att utbytesbläckpatroner kan skickas till dig när du behöver. När skrivaren inte är ansluten till Internet under en längre tid, avbryts övervakningen och ett av följande felmeddelanden kan visas på datorn eller skrivaren:
  • Anslut skrivaren för att uppdatera HP Instant Ink Status
  • Om skrivaren inte är ansluten till HP Connected kommer det inte att gå att skriva ut snart
  • Kan inte skriva ut - tryck på OK för att ansluta skrivaren och uppdatera status
  • Tryck på OK för att ansluta skrivaren så att utbytespatron kan beställas
  • Tryck på OK för att ansluta skrivaren och uppdatera status
Anslut skrivaren till Internet för att åtgärda det här meddelandet och säkerställa att du får utbytesbläckpatroner i tid, och kontrollera sedan anslutningsstatusen på din HP Instant Ink-kontosida.
  1. Beroende på var felmeddelandet visas, rör du vid eller trycker på OK på skrivarens kontrollpanel eller klickar på OK på datorn.
    Skrivaren försöker ansluta.
  2. Om ett meddelande om Ingen trådlös eller Anslutningsfel visas på datorn eller skrivaren, går du till Center för trådlös utskrift (på engelska) för att lära dig hur du felsöker problem med ditt trådlösa nätverk eller Internet-anslutning.
  3. När skrivaren är ansluten till Internet med en aktiv anslutning, går du till hpinstantink.com/signin (webbplatsen HP Connected) för att logga in på ditt HP Instant Ink-konto om du inte loggat in redan.
  4. Längst upp i statusområdet på din HP Instant Ink-kontosida, klickar du på ikonen uppdatera . Sök efter en grön bock och Online för att kontrollera att skrivaren är ansluten till HP Instant Ink-tjänsten.
    Figur : Klicka på ikonen uppdatera och se till att skrivaren är online
    Klicka på ikonen uppdatera och se till att skrivaren är online
  5. Om skrivaren är ansluten till Internet, men statusen för skrivaren på din Instant Ink-kontosida fortsätter att visa Offline när du har klickat på ikonen uppdatera , ska du vänta och försöka igen senare.
  6. Om du provar igen senare, och skrivarens status fortfarande är Offline, kontaktar du HP-support. På din HP Instant Ink-kontosida klickar du på Chatt längst upp på sidan för att öppna en chatt med HP support.
    Figur : Klicka på Chatt längst upp på kontosidan
    Klicka på Chatt längst upp på kontosidan
  7. Följ dessa steg för att hitta ett telefonnummer för HP-support på din plats:
    1. Klicka på Kontakta HP Support i området Hjälpcenter på din HP Instant Ink-kontosida.
    2. Bläddra ned på sidan för HP:s kundsupport - kontakt och fyll sedan i kontaktformuläret.
    3. Klicka på Visa alternativ.
      HP-kontaktalternativ visas på skärmen.
    4. Välj Chatta nu eller Få telefonnummer.