HP Instant Ink - Lösa meddelandet "Betalningsproblem"

Det här dokumentet är för HP Instant Ink-kunder.
När HP Instant Ink-tjänsten inte kan behandla betalningen kan det hända att du får ett av följande meddelanden via e-post, på ditt HP Instant Ink-konto eller på skrivarens kontrollpanel:
  • HP Instant Ink har avvisat betalningen
  • Problem med HP Instant Ink-kontot
  • HP Instant Ink-kontot har stängts av
  • Betalningsproblem
  • Kontot måste åtgärdas
Logga in på ditt HP Instant Ink-konto för att se till att kredit- och betalkortsinformationen är korrekt.
  1. Gå till hpinstantink.com/signin (webbplats för HP Connected) för att logga in på ditt HP Instant Ink-konto om du inte redan är inloggad.
    Din HP Instant Ink-kontosida öppnas.
  2. Längst upp i området Status på din HP Instant Ink-kontosida klickar du på ikonen Uppdatera för att få den senaste informationen om dina månatliga avgifter. Leta efter en grön bock och Online för att säkerställa att skrivaren är ansluten till HP Instant Ink-tjänsten.
    Om skrivarstatusen inte är online, kontrollera att skrivaren är påslagen och ansluten till nätverket, och klicka sedan på ikonen Uppdatera igen.
    Figur : Klicka på ikonen Uppdatera och säkerställ att skrivaren är online
    Klicka på ikonen Uppdatera och säkerställ att skrivaren är online
  3. I avsnittet Mitt konto klickar du på Ändra faktureringsinformation.
    Figur : Klicka på Ändra faktureringsinformation
    Klicka på Ändra faktureringsinformation
  4. Under Kreditkortsinformation skriver du kredit- eller betalkortsnumret, utgångsdatumet och CVV-numret, som står på baksidan av kortet. Du måste fylla i alla fält för att ändra någon del av informationen. Se till att faktureringsadressen är rätt.
  5. Om kortnumret och utgångsdatumet är korrekta och felmeddelandet ändå visas, kontaktar du banken eller kreditkortsföretaget för att få information om varför debiteringen avvisas.
  6. Om ditt bank- eller kreditkortsföretag hittar något fel på kortet och batteriladdningen fortsätter att avbrytas ska du kontakta HP support. På din HP Instant Ink-kontosida klickar du på Chatt längst upp på sidan för att öppna en chatt med HP support.
    Figur : Klicka på Chatt överst på kontosidan
    Klicka på Chatt överst på kontosidan
  7. Ta följande steg om du behöver telefonnumret till HP: kundtjänst i ditt område:
    1. Klicka på Kontakta HP Support i området Hjälpcenter på din HP Instant Ink-kontosida.
    2. Bläddra ned på sidan för HP:s kundsupport - kontakt och fyll sedan i kontaktformuläret.
    3. Klicka på Visa alternativ.
      HP-kontaktalternativ visas på skärmen.
    4. Välj Chatta nu eller Få telefonnummer.