• Information

• Respons

HP LaserJet Managed MFP E77820, E77830, E72520, E72530 - Så här skriver du ut (Windows)

Så här skriver du ut (Windows)

Nedan beskrivs den grundläggande utskriftsprocessen för Windows.
  1. Välj alternativet Skriv ut i programvaran.
  2. Välj skrivaren i listan med skrivare. Om du vill ändra inställningar klickar du på knappen Egenskaper eller Inställningar för att öppna utskriftsdrivrutinen.
    obs!
    Namnet på knappen varierar för olika program.
    obs!
    I Windows 10, 8.1 och 8 har dessa program en annan layout med olika funktioner än vad som beskrivs nedan för skrivbordsprogram. Slutför följande steg om du vill få åtkomst till utskriftsfunktionen från en app på startskärmen:
    Windows 10: Välj Skriv ut och välj sedan skrivaren.
    Windows 8.1 eller 8: Välj Enheter, välj Skriv ut och välj sedan skrivaren.
    HP AiO-skrivarens fjärrapplikation hämtar ytterligare drivrutinsfunktioner för drivrutinen HP PCL-6 V4 när Fler inställningar har valts.