• Information

• Respons

Hjälp för MyHPSupport

MyHPSupport är ett verktyg för businessanvändare för att skicka och spåra supportärenden. Privatpersoner som vill ha support för produkter som används i hemmet bör kontakta HP för hjälp.
obs!
HP har ersatt HP Passport med en ny inloggningsupplevelse. Den har ett annat utseende och känsla, men i stort har inget ändrats i inloggningen. Läs informationen nedan eller gå till vanliga frågor eller användarhandboken för mer information om hur du registrerar ett nytt inloggningskonto för HP.
  • Om du hade ett HP Passport-konto tidigare behöver du inte skapa ett nytt inloggningskonto för HP. HP Passport-användarnamnet och -lösenordet har automatiskt migrerats och fungerar med den nya inloggningsupplevelsen.
  • HP Passport gör det möjligt för användare att skapa och använda ett anpassat användarnamn och lösenord när du loggar in. HP-inloggning använder endast e-postadresser och ett lösenord. Om du inte kan logga in med ditt användarnamn ska du prova med din e-postadress i stället.
  • Du kan fortfarande se den gamla inloggningsupplevelsen med HP Passport på olika ställen på HP:s webbplats under en kortare tid. Eventuella registreringar i den nya inloggningsupplevelsen är inte bakåtkompatibla med HP Passport.
  • Säkerhetsfrågor används inte längre för att återställa lösenordet eller hämta ditt användarnamn. En metod med verifieringskod används nu istället.

Användarhandbok och videor för MyHPSupport

Använd MyHPSupport-användarhandbok eller MyHPSupport-användarhandbok för företag Om du vill ha mer information om MyHPSupport-funktioner och uppgifter eller visa någon av följande filmer.

Har du problem med MyHPSupport?

Om du har problem med registreringsprocessen till MyHPSupport, din registreringsinbjudan via e-post eller inloggningsprocessen ska du gå till Vanliga frågor och svar för praktiska tips.