• Information

HP är medvetna om den senaste typen av sårbarheter som benämns "spekulativ exekvering sidokanalsattacker" som kan påverka många moderna processorer, (Intel, AMD, and ARM) och även operativsystem. HP kommer att tillhandahålla uppdaterad information angående problemet på den här support sidan så fort som den blir tillgänglig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Åtgärder
Läser in...

HP LaserJet Managed MFP E82540, E82550, E82560, E87640, E87650, E87660 - Skrivarvyer

Skrivarens framsida
    Figur : Skrivarens framsida
  1. Lucka till den automatiska dokumentmataren (för att rensa papperstrassel)
  2. Pappersledare för automatisk dokumentmatare
  3. Inmatningsfack för automatisk dokumentmatare
  4. Utmatningsfack för automatisk dokumentmatare
  5. Kontrollpanel med färgpekskärm (fäll upp för tydligare visning)
  6. Fysiskt tangentbord (endast Flow-modeller). Dra tangentbordet rakt ut när du vill använda det. (OBS! Skjut in tangentbordet när det inte används.)
  7. Höger lucka (åtkomst för att rensa papperstrassel)
  8. På-/Av-knapp
  9. Fack 1
  10. Strömbrytare
  11. Strömanslutning
  12. Främre lucka (åtkomst till tonerkassetter)
  13. Fack 2
  14. Fack 3
  15. Utmatningsfack
  16. Lättåtkomlig USB-port. Sätt i en USB-flashenhet för utskrift eller skanning utan dator eller för att uppdatera skrivarens inbyggda programvara. (OBS! En administratör måste aktivera den här porten innan den används.)
  17. Maskinvaruintegreringsplats (för att ansluta tillbehör och enheter från tredje part)
Skrivarens baksida
    Figur : Skrivarens baksida
  1. Formaterarlucka
  2. Gränssnittsportar
  3. Etikett med serienummer och produktnummer
Gränssnittsportar
    Figur : Gränssnittsportar
  1. USB-port för anslutning av externa USB-enheter (OBS! Använd USB-porten i närheten av kontrollpanelen för lättåtkomlig USB-utskrift.)
  2. Ethernet-port för lokalt nätverk (LAN)
  3. Snabb USB 2.0-skrivarport
Kontrollpanelvy
  obs!
Luta kontrollpanelen så blir skärmen lättare att läsa.
Från startskärmen får du åtkomst till skrivarens funktioner. Där visas också skrivarens aktuella status.
Du kan återgå till startskärmen när som helst genom att trycka på Start på skrivarens kontrollpanel.
  obs!
Vilka funktioner som visas på startskärmen varierar beroende på skrivarkonfiguration.
    Figur : Skrivarens kontrollpanel
  1. Start
  2. Återställning
  3. Logga in eller Logga ut
  4. Information
  5. Hjälp-knapp
  6. Programområde
  7. Knappen Starta kopiering
  8. Sidindikator på startskärmen
Vy över inre efterbehandlare
Figur : Inre efterbehandlare
Vy över efterbehandlare för häftning/stapling
Figur : Efterbehandlare för häftning/stapling
Vy över efterbehandlare för häftningsenheten
Figur : Efterbehandlare för häftningsenheten