HP LaserJet Enterprise, HP PageWide Enterprise, HP OfficeJet Enterprise - Lösa utskriftsproblem från USB för direktutskrift

Menyn Hämta från USB-inställningar öppnas inte när du sätter i USB-flashenheten
Du måste aktivera USB-porten innan du kan skriva ut dokument från en USB-flashenhet. Följ stegen nedan för att aktivera USB-porten.
  obs!
Stegen varierar beroende på typ av kontrollpanel.
FutureSmart 3
FutureSmart 4
FutureSmart 3
  1. Tryck på knappen Administration på startskärmen på skrivarens kontrollpanel.
  2. Öppna följande menyer:
    • Allmänna inställningar
    • Aktivera Hämta från USB
  3. Välj alternativet Aktiverad och tryck sedan på Spara eller på OK.
  4. Försök att skriva ut från USB-flashenheten igen.
FutureSmart 4
  1. Välj Inställningar på startskärmen på skrivarens kontrollpanel.
  2. Öppna följande menyer:
    • Kopiera/Skriv ut
    • Aktivera USB-enhet
  3. Välj Aktiverad om du vill aktivera USB-porten.
  4. Försök att skriva ut från USB-flashenheten igen.
Om det inte hjälper att aktivera USB-porten kan du försöka med dessa ytterligare felsökningssteg:
  1. Det USB-minne eller det filsystem som du använder kanske inte kan hanteras av skrivaren. Spara filerna på en vanlig USB-flashenhet som använder FAT-filsystem (File Allocation Table). Skrivaren kan användas med FAT32-USB-flashenheter.
  2. Om en annan meny redan är öppen stänger du den och sätter i USB-flashenheten igen.
  3. USB-minnet kan ha flera partitioner. (Vissa tillverkare av USB-flashenheter installerar programvara på sina produkter som skapar partitioner, ungefär som på en CD.) Du kan ta bort partitionerna genom att formatera om USB-flashenheten eller välja en annan USB-flashenhet.
  4. Eventuellt kräver USB-minnet mer ström än vad som tillhandahålls via skrivaren.
    1. Ta bort USB-flashenheten.
    2. Stäng av skrivaren och starta den.
    3. Använd en USB-flashenhet som har egen strömförsörjning eller kräver mindre ström.
  5. USB-flashenheten kanske inte fungerar som den ska.
    1. Ta bort USB-flashenheten.
    2. Stäng av skrivaren och starta den.
    3. Försök att skriva ut från en annan USB-flashenhet.
Filen skrivs inte ut från USB-minnet
  1. Se till att det finns papper i facket.
  2. Titta efter meddelanden på skrivarens kontrollpanel. Om papper har fastnat i skrivaren tar du bort papperet.
Den fil du vill skriva ut finns inte med i menyn Hämta från USB
  1. Det är inte säkert att USB-utskriftsfunktionen hanterar den filtyp som du försöker skriva ut. Skrivaren har stöd för följande filtyper: .pdf, .prn, .pcl, .ps och .cht.
  2. Du kanske har för många filer i en och samma mapp på USB-flashenheten. Minska antalet filer i mappen genom att flytta dem till undermappar.
  3. Tecknen som du använder i filnamnet kanske inte kan hanteras av skrivaren. I så fall ersätter skrivaren filnamnet med tecken från en annan teckenuppsättning. Byt namn på filen och använd ASCII-tecken.