HP LaserJet Enterprise, HP OfficeJet Enterprise - PCL-teckensnitt stöder streckkodsutskrift när du använder HP FutureSmart 3.7 eller nyare version av den inbyggda programvaran

Inledning

HP LaserJet Enterprise- och OfficeJet Enterprise-skrivare som använder version 3.7 eller senare av paketet med den inbyggda programvaran HP FutureSmart levereras med inbäddade streckkoder som inkluderar Code 128, Code 3 of 9, OCR-A och OCR-B i PCL-teckensnittslistan. Den här nya funktionen gör det möjligt för användare att skriva ut streckkoder utan några ytterligare teckensnittslösningar.
PCL-teckensnittslistan tillhandahåller teckensnittskommandon (styrkod) för att skriva ut streckkoderna Code 128 och Code 3 of 9. Code 128 och Code 39 (även kallad Code 3 of 9) är streckkodssymboler som skapats för att lagra kodade data. OCR-A och OCR-B är teckensnittsuppsättningar som godkänts av statliga myndigheter för optisk teckenigenkänning.

Steg ett: Uppdatera skrivarens inbyggda programvara

Uppdatera skrivarens inbyggda programvara till version 3.7 eller senare av FutureSmart.

Steg två: Erhåll streckkodsteckensnitt i PCL-teckensnittslistan

Följ stegen nedan för att skriva ut PCL-teckensnittslistan.
obs!
Stegen varierar beroende på typ av kontrollpanel.
FutureSmart 3
FutureSmart 4
FutureSmart 3
  1. Bläddra till och tryck på Administration på startskärmen på skrivarens kontrollpanel.
  2. Öppna följande menyer:
    • Rapporter
    • Andra sidor
  3. Välj PCL-teckensnittslista och sedan Skriv ut.
  4. Se till att använda rätt Avbrottssekvens i ditt program för motsvarande teckensnittet från PCL-teckensnittslistan.
FutureSmart 4
  1. Välj Rapporter på startskärmen på skrivarens kontrollpanel och välj sedan Andra sidor.
  2. Välj PCL-teckensnittslista och sedan Skriv ut för att skriva ut sidan.
  3. Se till att använda rätt Avbrottssekvens i ditt program för motsvarande teckensnittet från PCL-teckensnittslistan.
Exempel på en PCL-teckensnittslista
Figur : Exempel på en PCL-teckensnittslista