HP LaserJet Enterprise - Felsök utskriftskvaliteten på andra sätt

HP Color LaserJet Enterprise-skrivare har interna sidor för utskriftskvalitet som är till hjälp när du ska felsöka problem som är specifika för färgutskrift. Gör så här för att skriva ut och tolka de här sidorna.
obs!
Stegen varierar beroende på typ av kontrollpanel.
FutureSmart 3
FutureSmart 4

Steg ett: Skriv ut sidorna för felsökning av utskriftskvalitet

FutureSmart 3
  1. Bläddra till och välj knappen Administration på startskärmen på skrivarens kontrollpanel.
  2. Öppna följande menyer:
    • Felsökning
    • Utskriftskvalitetssida
  3. Välj Sidor för felsökning av utskriftskvalitet och tryck sedan på Skriv ut för att skriva ut sex sidor.
FutureSmart 4
  1. Tryck på Supportverktyg på startskärmen på skrivarens kontrollpanel.
  2. Öppna följande menyer:
    • Felsökning
    • Utskriftskvalitetssida
  3. Välj Sidor för felsökning av utskriftskvalitet och sedan Skriv ut för att skriva ut sidorna.

Steg två: Tolka sidorna för felsökning av utskriftskvalitet

På den första sidan för felsökning av utskriftskvalitet finns instruktioner för att kontrollera förbrukningsmaterial och att kalibrera skrivaren. Dessutom finns instruktioner för hur du använder återstående sidor till att avgöra om en viss tonerkassett orsakar problemen med utskriftskvaliteten.
Leta efter fläckar eller strimmor på sidorna. Färgen på fläcken eller strimman indikerar vilken färgkassett som kan vara skadad. En cyanfärgad fläck eller strimma på en eller flera sidor innebär att cyankassetten kan vara skadad.