HP LaserJet Enterprise MFP - Sortera kopior

Sortera kopior

Du kan kopiera och skriva ut en eller flera uppsättningar av ett dokument med varje uppsättning arrangerad i rätt sekventiella ordning.
obs!
Stegen varierar beroende på typ av kontrollpanel.
FutureSmart 3
FutureSmart 4
FutureSmart 3
  1. Tryck på Kopiera på startskärmen på skrivarens kontrollpanel.
  2. Tryck på Sortera.
  3. Välj alternativet Sortering på (uppsättningar i sidföljd) och välj sedan OK.
  4. Tryck på Start.
FutureSmart 4
  1. Välj Kopiera på startskärmen på skrivarens kontrollpanel.
  2. Välj Alternativ i det nedre vänstra hörnet och välj sedan Sortera i listan Alternativ.
  3. Om det inte redan är valt väljer du Sortering på.
  4. Om du vill justera antalet kopior trycker du på fältet Kopieringsantal till vänster om knappen Kopiera. Ange önskat antal kopior när knappsatsen visas. Tryck på Stäng för att stänga knappsatsen.
  5. Välj Kopiera om du vill starta kopieringen.