HP LaserJet Enterprise MFP, HP PageWide Enterprise MFP - Skapa ett utskriftsschema för fax

Skapa ett utskriftsschema för fax
Fax skrivs automatiskt ut vid mottagandet, men de kan även sparas och skrivas ut som du vill enligt ett schema. Efter att du har skapat schemat kan du aktivera eller inaktivera schemat efter behov.
  obs!
Stegen varierar beroende på typ av kontrollpanel.
FutureSmart 3
FutureSmart 4
FutureSmart 3
  1. Bläddra till och välj knappen Administration på startskärmen på skrivarens kontrollpanel.
  2. Öppna följande menyer:
    • Faxinställningar
    • Inställningar för faxmottagning
    • Utskriftsschema för fax
  3. Välj alternativet Använd utskriftsschema för fax.
  4. Tryck på Schema.
  5. Tryck på Utskriftsläge för fax.
  6. Tryck på det gröna plustecknet för att öppna skärmen Schemalägg en veckohändelse för fax.
  7. Välj ett alternativ under rubriken Händelsetyp:
    • Skriv ut inkommande fax
    • Spara inkommande fax
  8. Tryck på fälten Tid så att knappsatsen visas och ange sedan vilken timme och minut som inkommande fax ska skrivas ut eller lagras.
  9. Tryck på Händelsedagar för de dagar då faxutskriftsschemat ska användas.
  10. Tryck på OK.
  11. Tryck på Spara för att spara faxutskriftsschemat.
  12. Tryck på Spara för att aktivera faxutskriftsschemat.
      obs!
    Det går bara att använda ett faxutskriftsschema per dag.
FutureSmart 4
  1. Välj Inställningar på startskärmen på skrivarens kontrollpanel.
  2. Öppna följande menyer:
    • Fax
    • Inställningar för faxmottagning
    • Utskriftsschema för fax.
  3. Tryck på Använd schemaunder Alternativ för inkommande fax.
  4. Tryck på Ny händelse.
  5. Välj ett alternativ under Händelsetyp.
    • Påbörja utskrift
    • Påbörja lagring
  6. Välj en tid och dag. Du kan välja flera dagar.
  7. Välj Spara. Om du vill lägga till fler händelser upprepar du steg 4 till 6.
  8. Tryck på Klar för att aktivera faxutskriftsschemat.