HP LaserJet Enterprise MFP M630 - Ljusa kopior eller skanningar från ADM

Problem:
Vissa kunder har klaga på att kopior eller skanningar är ljusa när de använder den automatiska dokumentmataren.
Lösning eller åtgärd:
Skanningslösning:
  1. Gå till kopierings- eller skannerinställningarna och ändra standardskanningsupplösning från 300 dpi till 400 dpi.
  2. Du kan även justera borttagningen av bakgrunden och andra inställningar för skanning.
Kopieringslösning:
  1. Kopiorna är en del av skrivarbanan, så en ökning av densiteten på utskrifter förbättrar kopiorna. Administration -> Allmänna inställningar - > Utskriftskvalitet -> Tonerdensitet (ändra från 3 till 5).
  2. Du kan även minska bakgrundsborttagningen. Administration -> Kopieringsinställningar -> Bildjustering -> Ta bort bakgrund (ändra från 2 till 1) och svärta (ändra från 5 till 6).
  3. Standardinställningen är en blandning av text/foto. Om dokumentet har mest text kan du välja text.
Sammanfattning eller orsak:
Anledningen att du kan se skillnad mellan ADM-kopior eller -skannar och flatbäddskopior är att det är en utformad upplösningsskillnad mellan skannrarna.
ADM-enheten är till för skanningar av många sidor och den är optimerad för filstorlek och hastighet och den halverar upplösningen som flatbäddsskanningar ger.