• Information

HP är medvetna om den senaste typen av sårbarheter som benämns "spekulativ exekvering sidokanalsattacker" som kan påverka många moderna processorer, (Intel, AMD, and ARM) och även operativsystem. HP kommer att tillhandahålla uppdaterad information angående problemet på den här support sidan så fort som den blir tillgänglig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Åtgärder
Läser in...

HP LaserJet Enterprise M4555 MFP - 31.01.02, 31.01.03, 31.13.00, 31.13.01 och 31.13.02-fel

Problem:
31.01.02; 31.13.02: Papperstrassel i dokumentmataren.
31.01.03; 31.13.0031.13.01; 31.01.03: Papperstrassel i dokumentmataren.
Lösning
Lösa ett 31.01.02 / 31.13.02-fel
Dessa fel inträffar när en sida plockas upp, men fastnar någonstans inuti dokumentmataren.
  1. Öppna dokumentmatningsluckan.
    Figur : Öppna dokumentmatningsluckan
  2. Lyft upp serviceluckan och ta bort de papper som har fastnat.
    Figur : Ta bort papper som har fastnat
  3. Stäng luckan till dokumentmataren.
    Figur : Stäng luckan till dokumentmataren
Lösa ett 31.01.03; 31.13.00; 31.13.01 och 31.13.03-fel
Dessa fel inträffar när en sida inte kan matas in i inmatningsfacket på den automatiska dokumentmataren (ADM).
  1. Kontrollera att valsenheten och separeringsplattan har installerats korrekt.
    Öppna dokumentmatningsluckan. Tryck ned separeringsplattan och släpp sedan – den bör fjädra tillbaka upp. Om inte, kanske fjädern saknas.
      obs!
    Enheten för separeringsplattan är monterad på en fjäderbelastad pappersaccessledare som också rör sig när den trycks ned.
    Stäng den övre luckan och observera samtidigt valsenheten. Den kommer att falla mot separeringsplattan och sedan komma upp när dokumentmataren initieras.
  2. Rengör separeringsplattan och valsarna. Använd en mjuk, luddfri duk fuktad med vatten för att rengöra de två valsarna och separeringsplattan.
  3. Skriva ut en statusrapport för förbrukningsmaterial:
    1. Tryck på knappen Administration på hemskärmen på skrivarens kontrollpanel.
    2. Tryck på Rapporter.
    3. Tryck på Konfigurations-/statussidor.
    4. Välj Status för förbrukningsmaterial och tryck på Skriv ut om du vill skriva ut rapporten.
    Kontrollera Dokumentmataresatsens återstående livslängd. Om den återstående livslängden är mindre än 10% behöver valsarna och separeringsplattan bytas ut. Det är rekommenderat att byta ut valsarna och separeringsplattan efter 90 000 sidor.
    Gå till HP SureSupply, för att beställa satsen (CE248A), eller kontakta en auktoriserad service eller supportavdelning.
  4. Kontrollera att originalhögen i ADM-enheten inte är högre än 7mm (cirka ¼"). Om originalhögen är högre än 7mm (cirka ¼") kan sidor fastna under pappersledarna för pappersmatning.
  5. Kontrollera att pappersledarna för pappersmatningen inte trycks för hårt mot originalhögen.
    Figur : Justera pappersledarna
Om problemet kvarstår, kontakta HP:s tekniska support för att utföra mer avancerade felsökningssteg.