HP LaserJet Pro 400-skrivare - Skrivaren går inte att dela när du använder Windows 7

Problem

HP LaserJet Pro 400-skrivaren går inte dela från en huvuddator som använder Windows® 7.

Åtgärd

Skrivaren går inte att hitta och dela om Windows-brandväggen är påslagen. Den här inställningen är vald som standard.

Steg ett: Stäng av Windows-brandväggen

1. Klicka på Start -knappen.
  2. Klicka på Kontrollpanelen.
  3. Skriv brandvägg i sökrutan och klicka sedan på Windows-brandvägg.
  4. Klicka på Aktivera eller inaktivera Windows-brandväggentill vänster i fönstret.
    Figur : Windows-brandvägg vänster fönster
    Ange administratörlösenordet eller bekräfta om du uppmanas att göra det.
  5. Klicka på Stäng av Windows-brandväggen (rekommenderas inte) under din nätverksplats.
  6. Klicka på OK.

Steg två: Försök att dela skrivaren igen.

När Windows-brandväggen har stängts av, försök att dela skrivaren igen från datorn.

Kontakta HP:s support

Om du har slutfört alla steg och problemet kvarstår, kontakta HP:s tekniska support för att utföra mer avancerade felsökningssteg.