• Information
    Windows 11

Hitta vanliga frågor och svar här.

• Respons

Läser in...

HP-skrivare - Hitta drivrutiner, appar och uppdateringar för HP-skrivare

Det här dokumentet gäller för HP-skrivare.
Hämta och installera drivrutiner, appar och användbar utskrift- och skanningsprogramvara för HP-skrivaren. Hitta också uppdateringar som kan innehålla prestandaförbättringar, korrigeringar och nya funktioner.

Rekommenderade HP-drivrutiner, appar och uppdateringar

Använd dessa alternativ för att hämta drivrutiner, ytterligare skrivarprogramvara och uppdateringar för HP-skrivare.
  • Fullständiga drivrutiner (Windows och Mac): 123.hp.com är en lämplig guidad hämtnings- och installationstjänst för det senaste drivrutin- och programvarupaketet. Fullständiga drivrutinpaket från HP vägleder dig när du ska ansluta skrivaren till ditt lokala trådlösa nätverk och innehåller programvaran HP Scan.
  • Fullständiga och grundläggande drivrutiner, skrivarprogramvara och uppdateringar (Windows, Mac och Linux): Hämtning av HP drivrutiner och programvara meddelar om tillgängliga drivrutiner, ytterligare utskrifts- och skanningsprogramvara samt om uppdateringar för inbyggd programvara för de flesta skrivare och operativsystem.
  • HP Smart-appen (Windows 10): Innehåller verktyg för att skriva ut, skanna, kontrollera bläcknivåer och konfigurera skrivaren i ett trådlöst nätverk. Gå till Använda appen HP Smart (Windows 10) för att få mer information.
  • Uppdateringar för skrivarens inbyggda programvara: Gå till Uppdatera eller uppgradera skrivarens inbyggda programvara för att uppdatera direkt från skrivaren eller för att ladda ned den inbyggda programvaran från HP:s kundsupport.

Inbyggda drivrutiner och lösningar för operativsystem (Windows och Mac)

Windows- och Mac-datorer är utrustade med drivrutiner för utskrift och skanning som är kompatibla med de flesta HP-skrivare. Dessa drivrutiner installeras automatiskt när du ansluter USB-kabeln till datorn eller lägger till en skrivare i listan över enheter.
obs!
På iOS och macOS arbetar de flesta HP-skrivare med Apple AirPrint för att ge full utskriftskvalitet utan att behöva ladda ned och installera drivrutiner. Om du vill ha ytterligare funktioner laddar du ned HP Smart-appen från App Store för iPhone och iPad eller Mac App Store.

HP Print för Chrome-appen (Chromebooks)

Gå till Skriva ut med appen HP Print för Chrome för att konfigurera USB-utskrift och trådlös utskrift via Google Chrome-webbläsaren. Du behöver inte ladda ned skrivardrivrutiner eller programvara från HP:s webbplats eller Google för att skriva ut med appen.

Skrivarappar (Android och Apple smarttelefoner och surfplattor)

Mobila enheter behöver inte skrivardrivrutiner. Använd istället en HP-app, HP-pluginprogram eller Apple AirPrint.
obs!
På iOS och macOS arbetar de flesta HP-skrivare med Apple AirPrint för att ge full utskriftskvalitet utan att behöva ladda ned och installera drivrutiner. Om du vill ha ytterligare funktioner laddar du ned HP Smart-appen från App Store för iPhone och iPad eller Mac App Store.

Vanliga frågor

Läs följande avsnitt beträffande hur du hittar och installerar HP-drivrutiner för skrivare.