• Information

HP är medvetna om den senaste typen av sårbarheter som benämns "spekulativ exekvering sidokanalsattacker" som kan påverka många moderna processorer, (Intel, AMD, and ARM) och även operativsystem. HP kommer att tillhandahålla uppdaterad information angående problemet på den här support sidan så fort som den blir tillgänglig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Åtgärder
Läser in...

Produktspecifikationer för OMEN X by HP stationär dator - 900-002no

Typhon torn
Moderkort
Processor
Minne
Videografik
Ljud/audio
Nätverk
Hårddiskar
CD-/DVD-skivenhet
Minneskortläsare
Datorhölje
Strömförsörjning
I/O-portar
Tangentbord, mus och inmatningsenheter
Programvara
  obs!
Det här supportdokumentet innehåller specifikationer och komponentbilder som återspeglar den ursprungliga utformningen för alla datorer av den här modellen. Under vissa omständigheter kan det hända att fabriken eller tjänsteleverantören installerar en komponent som uppfyller eller når över angiven specifikation och/eller ser annorlunda ut än den visade bilden.