HP LaserJet Enterprise 700 MFP M725 - 13.B2 Papperstrassel vid tonerkassetten

13.B2 Papperstrassel vid tonerkassetten
Använd följande metod för att kontrollera om det finns papper i tonerkassettområdet (under den övre luckan). När det uppstår trassel visar kontrollpanelen kanske ett meddelande och en animation som hjälper dig att åtgärda problemet.
  • 13.B2.XX, trassel i <lucka eller dörr>.
  1. Tryck på frigöringsknappen för kassettluckan.
    Figur : Tryck på frigöringsknappen
  2. Öppna kassettluckan.
    Figur : Öppna luckan
  3. Ta bort tonerkassetten.
    Figur : Ta bort tonerkassetten
      varning!
    Undvik skador på tonerkassetten genom att inte utsätta den för ljus i mer än några minuter.
  4. Dra den gröna fliken nedåt för att öppna metallplattan i produkten.
    Figur : Lyft metallplattan
  5. Dra försiktigt ut papper som har fastnat ur produkten. Var försiktig så att du inte river sönder papperet.
    Figur : Ta bort papperet som fastnat
      varning!
    Undvik att spilla löst tonerpulver. Ta bort toner som spillts ut i produkten med en torr luddfri trasa. Om det hamnat löst tonerpulver i produkten kan det orsaka tillfälliga fel på utskriftskvaliteten. Löst tonerpulver bör ha försvunnit från pappersbanan när några sidor har skrivits ut. Om du får tonerpulver på kläderna torkar du bort den med en torr trasa och tvättar sedan kläderna i kallt vatten. (Hett vatten gör att tonerpulvret går in i tyget.)
  6. Byt ut tonerkassetten.
    Figur : Installera tonerkassetten
  7. Stäng kassettluckan.
    Figur : Stäng luckan