• Information

HP är medvetna om den senaste typen av sårbarheter som benämns "spekulativ exekvering sidokanalsattacker" som kan påverka många moderna processorer, (Intel, AMD, and ARM) och även operativsystem. HP kommer att tillhandahålla uppdaterad information angående problemet på den här support sidan så fort som den blir tillgänglig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Åtgärder
Läser in...

HP LaserJet Enterprise 500 color M551 - Platser där papperstrassel kan förekomma och ändra återställning vid papperstrassel

Platser där papperstrassel kan förekomma
Använd bilden för att lokalisera papperstrassel. Dessutom visas instruktioner på kontrollpanelen som anger platsen för papperstrassel och hur du rensar det.
  obs!
Skrivarens inre komponenter som kan behöva öppnas för att rensa papperstrassel har gröna handtag eller gröna etiketter.
    Figur : Platser där papperstrassel kan förekomma
  1. Område kring utmatningsfack
  2. Område kring enhet för dubbelsidig utskrift
  3. Område kring fack 1
  4. Tillvalsfack för 500 ark papper och tungt material (fack 3)
  5. Lyftområde för fack 2
  6. Område kring fixeringsenheten
Ändra inställningen för fortsättning efter papperstrassel
På den här produkten finns en funktion för återställning efter pappersstopp. Du kan använda funktionen för att skriva ut sidor som har fastnat. Följande alternativ är tillgängliga:
  • Automatisk — Produkten försöker skriva ut sidor som har fastnat, om det finns tillräckligt med minne.
  • Av — Produkten försöker inte skriva ut sidor som har fastnat. Eftersom inget minne tas i anspråk för att lagra de senast utskrivna sidorna, är prestanda optimala.
      obs!
    Om papperet tar slut och jobbet skrivs ut på båda sidor när du använder den här funktionen kan en del sidor försvinna.
  • — Produkten skriver alltid ut sidor som har fastnat. Ytterligare minne allokeras för att lagra de senaste sidorna som skrivits ut. Detta kan påverka produktens totala prestanda negativt.
  1. På skrivarens kontrollpanel trycker du på knappen Hem .
  2. Öppna följande menyer:
    • Administration
    • Allmänna inställningar
    • Åtgärda papperstrassel
  3. Välj lämplig inställning och tryck sedan på knappen OK.