HP LaserJet Enterprise 600 M601, M602, M603 - 13.A2, 13.A3 Papperstrassel i fack 2 och 3

13.A2, 13.A3 Papperstrassel i fack 2 och 3
Så här rensar du trassel i fack 2 eller 3. När det uppstår trassel visar kontrollpanelen kanske ett meddelande och en animation som hjälper dig att åtgärda problemet.
  • 13.A2.XX, trassel i fack 2
  • 13.A3.XX trassel i fack 3
  1. Dra ut facket ur produkten, lyft det försiktigt och ta bort eventuellt skadat material.
    Figur : Ta bort facket.
  2. Om kanten på det papper som har fastnat syns i matningsområdet kan du dra det långsamt nedåt och ut ur produkten. (Dra inte papperet rakt ut, för då går det sönder.) Om papperet inte syns tittar du i nästa fack eller i området kring produktens övre lucka.
    Figur : Ta bort papper som har fastnat
  3. Se till att papperet ligger platt i facket i alla fyra hörnen och under markörerna för maximal höjd.
    Figur : Fylla på papper på rätt sätt
  4. Skjut in facket i enheten.
    Figur : Installera om facket.
  5. Ta bort felmeddelandet genom att trycka på knappen OK.
  6. Om meddelandet om trassel inte försvinner finns det fortfarande papper som har fastnat i produkten. Leta då på ett annat ställe.