HP LaserJet Enterprise 700 color MFP M775 - 13.A papperstrassel i facket för 3 500 ark

13.A papperstrassel i facket för 3 500 ark
Så här kontrollerar du om det finns papper på de platser där det brukar uppstå trassel i högkapacitetsmagasinet för 3 500 ark. När det uppstår trassel visar kontrollpanelen kanske ett meddelande och en animation som hjälper dig att åtgärda problemet.
  • 13.AY.XX trassel i fack Y, där Y är lika med facknumret som tilldelats HCI
  1. Öppna höger och vänster fack.
    Figur : Öppna facket
  2. Ta bort eventuellt skadade ark.
    Figur : Ta bort papperet som fastnat
  3. Ovanför det högra facket trycker du på den gröna knappen för att aktivera trasselrensningsplattan.
    Figur : Tryck på frigörningsknappen
  4. Om papper har fastnat inuti fixeringsenheten tar du bort det genom att dra det försiktigt rakt ned.
    Figur : Ta bort papperet som fastnat
  5. Stäng trasselrensningsplattan trycka den uppåt.
    Figur : Stänga trasselrensningsplattan
  6. Stäng höger och vänster fack.
    Figur : Stänga facket
  7. Öppna trasselrensningsplattan på höger sida av högkapacitetsskåpet.
    Figur : Öppna åtkomstluckan
  8. Lyft upp trasselrensningsplattan och ta bort de papper som har fastnat.
    Figur : Ta bort papperet som fastnat
  9. Stäng trasselrensningsluckan på höger sida av högkapacitetsskåpet.
    Figur : Stänga åtkomstluckan