Produktspecifikationer för skrivarserien HP LaserJet Pro M102a-skrivare (G3Q34A)

Produktnamn
Modellnamn
HP LaserJet Pro M102a skrivare
Produktnummer
G3Q34A
Vad som ingår och tillbehör
Förpackningens innehåll
HP LaserJet Pro M102a skrivare; HP svart tonerkassett till LaserJet; HP LaserJet bildtrumma; Komma igång-Guide, Installationsaffisch, Supportbroschyr; Broschyr för garantiguide, errata i vissa länder; Skrivardokumentationen och program på CD-ROM; Programdrivrutiner och dokumentationen på CD-ROMs; CD-skivor med programvara och elektronisk dokumentation; Strömkabel; USB-kabel (endast Asien-Stillahavsområdet och Japan)
Anslutningar
Portar
1 Hi-Speed USB 2.0
Stöd för direktutskrift
USB-utskrift
Miljö
Akustisk strömeffekt
6,5 dB
Luftfuktighet vid drift
30 till 70 % RH
Lagringsfuktighet
10 till 90 % RH
Rekommenderade intervaller för drifttemperatur (Celsius)
17,5 till 25 °C
Rekommenderad driftstemperatur (Fahrenheit)
63,5 till 77 °F
Rekommenderad förvaringstemperatur (Celsius)
-20 till 60 °C
Rekommenderad förvaringstemperatur (Fahrenheit)
-4 till 140 °F
Miljöspecifikationer
Innehåller inte kvicksilver
Minne
Minne, standard
128 MB
Mobila utskriftsfunktioner
Tjänster för mobil utskrift
Apple AirPrint
Pappershantering
Inmatningskapacitet
Upp till 150 ark
Standard ingående kapacitet (kuvert)
Upp till 10
Utmatningskapacitet
Upp till 100 ark
Materialformat som stöds (metrisk)
A4; A5; A6; B5 (JIS)
Mediestorlekar som stöds (US standard)
Letter; Legal; Executive; 8,5 x 13 tum; kuvert
Mediestorlekar, anpassad (metrisk)
76 x 127 till 216 x 356 mm
Anpassade mediestorlekar (US standard)
3 x 5 till 8,5 x 14 tum
Olika material
Papper (laser, vanligt, foto, grovt, veläng), kuvert, etiketter, kortpapper, vykort
Materialvikt som stöds (metrisk)
60 till 163 g/m²
Mediavikt som stöds (US standard)
16 till 43 lb
Fysiska mått
Maximala mått (B x D x H, metriskt)
364,7 x 466,6 x 332,4 mm
Maximala mått (B x D x H, amerikansk standard)
14,4 x 18,4 x 13,1 tum
Vikt (metrisk)
4,7 kg
Vikt (amerikansk standard)
10,4 lb
Ström
Energibesparingsteknik
HP Auto-på/Auto-av teknologi
Strömförsörjningstyper
Intern
Strömförsörjning
110 V inspänning: 110 till 127 V AC (+/- 10 %), 60 Hz/50 Hz, 4,6 A
220 V inspänning: 220 till 240 V AC (+/-10 %), 60 Hz/50 Hz, 2,7 A
Effektförbrukning
380 W (aktiv utskrift), 1,7 W (redo), 0,5 W (viloläge), 0,06 W (automatisk Off/Wake på USB-, aktiverad vid leverans), 0,06 W (automatisk-av/manuell-på), 0,06 (manuell av)
Bläckpatroner
Antal utskriftspatroner
1 Svart
Utbytesbläckpatroner
HP 17A svart tonerkassett i original till LaserJet, CF217A; HP 19A bildtrumma i original till LaserJet, CF219A
Utskriftsspecifikationer
Utskriftsteknik
Laser
Dubbelsidig utskrift
Manuell dubbelsidig utskrift
Utskriftsupplösning (bäst)
Upp till 600 x 600 dpi, HP FastRes 1200 (utskriftskvalitet på 1200 dpi)
Maxvolym per månad
Upp till 10 000 sidor
Skrivarspråk
PCLmS, URF, PWG
Skrivarens smarta funktioner
Apple AirPrint, Instant-on Technology, HP Auto på/Auto av, JetIntelligence patroner
Specifikationer för tillsyn
Kontrollmodellnummer
SHNGC-1500-00
Effektivt energiutnyttjande
ENERGY STAR®-certifierad; Blå Ängeln; EPEAT® Silver
Säkerhet
IEC 60950-1:2005 +A1:2009 +A2:2013/EN 60950-1:2006 +A11:2009 +A1:2010 +A12:2011 +A2:2013; IEC 60825-1:2007/EN 60825-1:2007 (Klass 1-laser/LED-product); IEC 62479:2010 / EN 62479:2010 GB4943-2011
Elektromagnetisk kompatibilitet
CISPR 22:2008 / EN 55022:2010 - Klass B, EN 61000-3-2:2006 +A1:2009 +A2:2009, EN 61000-3-3:2013, EN 55024:2010, FCC Titel 47 CFR, Del 15 Klass B / ICES-003, Problem; GB9254 2008, GB17625.1-2012
Systemkrav
Lägsta systemkrav för Windows
Windows 10, 8, 7 (32- och 64-bitars): 2 GB ledigt hårddiskutrymme, CD-ROM/DVD-enhet eller Internetanslutning, USB-port, Internet Explorer; Windows Vista (endast 32-bitars): 2 GB ledigt hårddiskutrymme, CD-ROM/DVD-enhet eller Internetanslutning, USB-port, Internet Explorer 8; Windows XP SP3 eller högre (endast 32-bitar): valfri Intel Pentium II, Celeron eller 233 MHz-kompatibel processor, 850 MB ledigt hårddiskutrymme, CD-ROM/DVD-enhet eller Internetanslutning, USB-port, Internet Explorer 8
Lägsta systemkrav för Macintosh
Apple OS X v10.11 (El Capitan), v10.10 (Yosemite), v10.9 (Mavericks): 1 GB ledigt hårddiskutrymme, Internet krävs, USB
Kompatibla nätverksoperativsystem
Windows 10, 8, 7 (32- och 64-bitars): 2 GB ledigt hårddiskutrymme, CD-ROM/DVD-enhet eller Internetanslutning, USB-port, Internet Explorer; Windows Vista (endast 32-bitars): 2 GB ledigt hårddiskutrymme, CD-ROM/DVD-enhet eller Internetanslutning, USB-port, Internet Explorer 8; Windows XP SP3 eller högre (endast 32-bitar): valfri Intel Pentium II-, Celeron- eller 233 MHz kompatibel processor, 850 MB ledigt diskutrymme, CD-ROM-/DVD-spelare eller internetanslutning, USB-port, Internet Explorer 8. Apple OS X v10.10 (Yosemite), v10.9 (Mavericks), v10.8 (Mountain Lion): 1 GB ledigt hårddiskutrymme, Internet krävs, USB. Linux (mer information finns på http://hplipopensource.com/hplip-web/index.html).
Garanti
Garanti
Ett års begränsad garanti