HP ScanJet Pro, ScanJet Enterprise Flow - Testa skannern

Testa skannern

Testa skannern så här:
  1. Kontrollera att nätaggregatet är ordentligt anslutet mellan skannern och ett fungerande eluttag eller överspänningsskydd. Kontrollera att strömlampan på kontrollpanelen lyser, vilket visar att strömförsörjningen fungerar.
  2. Om nätaggregatet är kopplat till ett överspänningsskydd ska du se till att överspänningsskyddet är kopplat till ett eluttag och att det är på.
  3. Stäng av skannern med strömbrytaren , koppla bort nätaggregatet från skannern och stäng sedan av den dator som skannern är ansluten till. Vänta i 30 sekunder, anslut nätaggregatet till skannern igen, starta skannern med strömbrytaren och starta sedan datorn.
  4. Försök skanna igen.