HP ScanJet Pro 2000 s1, 3000 s3 - Skanningsprogram (OS X)

Modellen 3000 s3 är kompatibel med Apple AirPrint-skanningsfunktioner. Du kan skanna med hjälp av Image Capture eller andra ICA-kompatibla program utan att behöva installera ytterligare programvara.
För att kunna utnyttja alla skannerns funktioner rekommenderar HP att du installerar den HP-skanningslösning som medföljer, däribland HP Easy Scan och HP Utility. I följande avsnitt beskrivs de här alternativen.
HP Easy Scan
Använd HP Easy Scan för att skanna dokument och foton och hantera skanningsgenvägar. Bland funktionerna ingår automatisk fotoavkänning, teckenigenkänning, skanning till PDF-fil och flersidig dokumenthantering. Använd förkonfigurerade skanningsgenvägar för att snabbt välja skanningsinställningar som är optimerade för det du skannar.
HP-verktyg
Du kan använda HP-verktyget när skannern är ansluten med en USB-kabel.
Panelen Underhåll i HP-verktyg visar skannerns användning, underhållshistorik, och meddelar användaren när det är dags för underhåll. Meddelanden visas i HP-verktyg när du väljer panelen Underhåll.
Med HP Utility kan du konfigurera skannern och definiera arbetsflödet för knappen Skanna på en Mac. HP Utility finns i mappen Program > HP.