HP-datorer - Användning av programmet GeForce Experience för att ta emot drivrutinsvarningar

Det här dokumentet gäller specifika HP-datorer med NVIDIA grafikprocessor (GPU) och Windows 8 eller Windows 10.
Använd programmet GeForce Experience för att konfigurera dina drivrutinsvarningar. Uppdaterade drivrutiner håller spelprestandan på datorn på toppnivå.

Konfigurera drivrutinsvarningar i GeForce Experience

Utför följande steg för att öppna GeForce Experience och konfigurera drivrutinsvarningar:
  1. I Windows söker du efter och öppnar Geforce Experience.
    Om programmet inte är uppdaterat kan du få en skärm där det står Nya uppdateringar är redo. Klicka på INSTALLERA och följ uppmaningarna för att installera uppdateringarna, eller klicka på INTE NU för att fortsätta utan några uppdateringar.
  2. Från startskärmen klickar du på fliken Inställningar och klickar på Sök efter uppdateringar.
    Figur : Välja Sök efter uppdateringar
    Välja Sök efter uppdateringar på fliken Inställningar.
  3. För ställa in inställningarna för uppdateringsmeddelanden och nedladdningar längst ned på fliken Inställningar väljer du Hämta automatiskt drivrutinsuppdateringar och låt mig välja när de installeras och/eller Meddela mig när en drivrutinsuppdatering för GeForce är tillgänglig.
    Figur : Alternativ för uppdateringsmeddelanden
    Alternativ för uppdateringsmeddelanden

Söka efter drivrutinsuppdateringar

Följ anvisningarna för att söka efter uppdateringar manuellt:
  1. Klicka på fliken Drivrutiner.
    Figur : Fliken Drivrutin
    Fliken Drivrutiner vald
  2. Klicka på Sök efter uppdateringar till höger om flikarna.
    Figur : Sök efter uppdateringar
    Sök efter uppdateringar valt
  3. Välj de tillgängliga uppdateringarna och följ anvisningarna på skärmen för att hämta och installera uppdateringarna.