• Information

Åtgärda intermittenta utskriftsspolerservicefel som kan orsaka att utskriftsjobb misslyckas efter en Windowsuppdatering. Klicka här

hp-concentra-wrapper-portlet

Åtgärder
Läser in...

HP-skrivare - Konfiguration av skrivaren med HP Smart-appen (Android) misslyckas

Detta dokument gäller för trådlösa HP Inkjet-skrivare och Android-smartphones och -surfplattor.
Begränsningar i Android 7.0 (Nougat) och senare kan hindra konfiguration av HP-skrivare med HP Smart-appen. För att slutföra konfigurationen ansluter du skrivaren till det lokala nätverket från skrivarens kontrollpanel med Wi-Fi Protected Setup (WPS) eller med en dator. När du är ansluten kan HP Smart upptäcka skrivaren.