• Information

• Respons

HP Color LaserJet Pro MFP M377, MFP M477 - Komponenter för egenreparation

Komponenter för egenreparation

Komponenter för egenreparation, eller CSR-komponenter, är delar som kunden kan byta själv och som finns för många HP LaserJet-produkter i syfte att förkorta reparationstiden. Mer information om CSR-programmet och dess fördelar finns påwww.hp.com/go/csr-support och www.hp.com/go/csr-faq.
Äkta HP-reservdelar kan beställas på www.hp.com/buy/parts eller hos en behörig leverantör av HP-service eller -support. När du beställer behöver du något av följande: artikelnummer, serienummer (finns på baksidan av skrivaren), produktnummer eller skrivarens namn.
  • Artiklar som anges som obligatoriska för egenutbyte måste installeras av kunden, såvida du inte vill betala för att HP:s servicepersonal utför reparationen. För dessa artiklar finns ingen på plats- eller retur till depå-support enligt HP-produktgarantin.
  • Artiklar som anges som Valfria för egenutbyte kan installeras av HP:s servicepersonal på begäran utan extra kostnad under skrivarens garantiperiod.
Objekt
Beskrivning
Alternativ för egenutbyte
Artikelnummer
Inmatningsfack för 150 ark
Utbyteskassett för fack 2
Obligatoriskt
RM2-6377-000CN
Pappersmatare för 550 ark
Utbyte för extrafack 3
Obligatoriskt
CF404-67901