Produktspecifikationer för HP Officejet 250 mobila allt-i-ett-skrivarserie (CZ992A)

Namngivning av produkter
Modellnamn
HP OfficeJet 250 mobila allt-i-ett-skrivare
Produktnummer
CZ992A
Vad som ingår och tillbehör
Förpackningens innehåll
HP OfficeJet 250 mobila allt-i-ett-skrivare HP 62 svart bläckpatron; HP 62 trefärgsbläckpatron; CD med programvara; Installationsaffisch; Strömkabel
Tillbehör
M9L89A HP OfficeJet 200-seriens batteri
Anslutningar
Anslutningar, standard
1 USB 2.0-enhet; 1 USB 2.0-värd; Wi-Fi direkt; 1 Bluetooth, låg energi (LE)
Trådlös förmåga
Ja. Trådlöst, Wi-Fi Direkt och Bluetoot låg energi (LE)
Kopiera
Kopieringsinställningar
Legal till Letter; A4 till Letter; Letter till A4
Kapacitet för färgkopior
Ja
Maxantal kopior
Upp till 50 kopior
Inställningar för att minska/förstora kopior
25 till 400 %
Kopieringshastighet för svartvitt (utkast, A4)
På AC: upp till 18 sid/min; På batteri: Upp till 17 sid/min
Kopieringshastighet för svartvitt (utkast, Letter)
På AC: upp till 18 sid/min; På batteri: Upp till 17 sid/min
Kopieringsupplösning
Upp till 600 dpi
Miljö
Akustisk strömeffekt
5.7 B(A) (Bäst); 6.0 B(A) (Normal); 6.2 B(A) (Snabbt utkast)
Luftfuktighet vid drift
20 till 80 % RH
Lagringsfuktighet
5 till 90 % RH
Rekommenderade intervaller för drifttemperatur (Celsius)
15 till 30 ºC
Rekommenderad driftstemperatur (Fahrenheit)
59 till 86 ºF
Rekommenderad förvaringstemperatur (Celsius)
-40 till 60 ºC
Rekommenderad förvaringstemperatur (Fahrenheit)
-40 till 140 ºF
Minne
Minneskortkompatibilitet
Inget
Mobila utskriftsfunktioner
Mobila utskriftsfunktioner
Ja
Tjänster för mobil utskrift
Apple AirPrint™; HP ePrint; Trådlöst (WiFi); USB; Wi-Fi direkt utskrift
Nätverk
Nätverksprotokoll som stöds
Stöd för trådlöst nätverk
Pappershantering
Inmatningskapacitet
Upp till 50
Standardinmatningskapacitet (kort)
Upp till 20
Standard ingående kapacitet (kuvert)
Upp till 5
Standard ingående kapacitet (OH-film)
Upp till 5
Materialformat som stöds (metrisk)
A4; A5 ; A6; B5 (ISO); B5 (JIS);kuvert (A2; C5; C6; DL); foto (10 x 15 cm; L; 2L); Japanskt vykort; Ofuku Hagaki
Mediestorlekar som stöds (US standard)
Letter, Legal, Statement, Executive, kuvert (Nr 10, Monarch, 6 3/4 tum), kort (3 x 5 tum, 4 x 6 tum, 5 x 8 tum), Foto (8 x 10 tum, 5 x 7 tum, 4 x 6 tum, 3,5 x 5 tum)
Olika material
Vanligt papper; HP-fotopapper; HP matta broschyrpapper eller professionellt papper; HP matta presentationspapper; HP blanka broschyrpapper eller professionellt papper; Andra Inkjet-fotopapper; Andra matta bläckstrålepapper; Andra blanka bläckstrålepapper; Vanligt papper, ljust/återvunnet
Materialvikt som stöds (metrisk)
60 till 300 g/m²
Mediavikt som stöds (US standard)
16 till 32 lb (vanligt papper) 20 till 55 lb (kuvert); upp till 110 lb (kort)
Alternativ för dubbelsidig utskrift
Manuell (stöd för drivrutiner finns)
Pappershantering - ADF
Kapacitet för automatisk dokumentmatare
Upp till 10
Fysiska mått
Maximala mått (B x D x H, metriskt)
380,2 x 401,5 x 269,8 mm (Skannings- + utskriftsfacket öppet)
Maximala mått (B x D x H, amerikansk standard)
14,97 x 15,8 x 10,6 in (Skannings- + utskriftsfacket öppet)
Vikt (metrisk)
2,96 kg (3,06 kg med batteri)
Vikt (amerikansk standard)
6,51 lb (6,73 lb med batteri)
Ström
Energibesparingsteknik
HP Auto-Off-teknik
Strömförsörjningstyper
Inbyggt internationell nätadapter
Strömförsörjning
Inspänning: 100 till 240 V, vid 50 till 60 Hz 200 till 240 V, vid 50 till 60 Hz
Effektförbrukning
0,14 Watt (manuell avstängning), 3,4 Watt (Standby), 0.81 Watt (viloläge)
Batterityp
Laddningsbara litiumjonbatterier
Batteriladdningsspänning
12,45 V
Batterikapacitet
1050 mAh 12Wh
Batterilivslängd
Upp till 225 ISO-sidor vid full laddning
Bläckpatroner
Antal utskriftspatroner
2: 1 svart, 1 i färg (cyan, magenta, gul)
Utbytesbläckpatroner
HP 62 svart bläckpatron; HP 62 trefärgsbläckpatron; HP 62XL lågförbrukande, svart bläckpatron; HP 62XL lågförbrukande trefärgsbläckpatron
Utskriftsspecifikationer
Utskriftsteknik
HP-bläckstråleskrivare
Utskriftshastighet (svart, utkast, Letter)
På AC: upp till 20 sid/min; På batteri: Upp till 18 sid/min
Utskriftshastighet (färg, utkast, Letter)
På AC: upp till 19 sid/min; På batteri: Upp till 17 sid/min
Utskriftsupplösning (bäst)
Färgutskrift med upp till 4800 x 1200 dpi (optimerat) vid utskrift från dator och 1200 dpi (original-dpi)
Maximalt utskriftsområde (metriskt)
209,9 × 349,6 mm
Maximalt utskriftsområde (amerikans standard)
8,3 × 13,8 mm
Maxvolym per månad
Upp till 500 sidor
Skrivarspråk
HP PCL 3 GUI
Skrivarens smarta funktioner
Automatiska avkänning av pappersbredd; Sensor för pappersnärvaro; Vinklingsbar kontrollpanel; Batteriindikator; Telefonladdning från USB; Skrivaren laddas från USB-värdsporten (kräver USB-kabel, skrivaren laddas genom laddningsporten och i avstängt läge)
Specifikationer för tillsyn
Kontrollmodellnummer
SNPRC-1604-01
Effektivt energiutnyttjande
ENERGY STAR®-kvalificerad
Säkerhet
EN 60950/IEC 60950-efterlevnad (internationellt); säkerhet-cCSAus (USA/Kanada); GS-godkänd; EAC i Ryssland; CCC i Kina; BSMI i Taiwan; Australien/Nya Zeeland RCM
Elektromagnetisk kompatibilitet
EU (EMC-direktiv), USA (FCC), Australien, Nya Zeeland (RCM), Kanada (ICES), Kina (CCC), Japan (VCCI), Korea (KC), Taiwan (BSMI)
Skanning
Avancerade skannerfunktioner
10 sidors automatisk dokumentmatare (ADM)
Skanningsteknik
CIS
Skanningshastighet (normal)
Upp till 9 sid/min i svart eller gråskala; upp till 3,6 sidor/minut i färg
Skanningsupplösning, maskinvara
Upp till 600 x 600 dpi
Nivåer av gråskala
256
Bitdjup
24-bitars
Maximal ADM-skanningsstorlek (metrisk)
216 × 356 mm
Maximal ADM-skanningsstorlek (amerikansk standard)
8,5 x 14 tum
Twain-version
Version 1,9
Systemkrav
Minimikrav
Windows 10, 8, 7: 32-bitar eller 64-bitar, 2 GB ledigt hårddiskutrymme, CD/DVD-enhet eller Internetanslutning, USB-port, Internet Explorer. Windows Vista: 32-bitar eller 64-bitar, 2 GB ledigt hårddiskutrymme, CD/DVD-enhet eller Internetanslutning, USB-port, Internet Explorer 8. Windows XP SP3 eller högre (endast 32-bitars: valfri Intel Pentium II-, Celeron- eller 233 MHz-kompatibel processor, 850 MB ledigt hårddiskutrymme, CD/DVD-enhet eller Internetanslutning, USB-port, Internet Explorer 8. Apple OS X v10.11 El Capitan, OS X v10.10 Yosemite, OS X v10.9 Mavericks; 1 GB HD; Internet krävs USB. Linux, se http://hplipopensource.com/hplip-web/index.html.
Rekommenderade systemkrav
Windows 10, 8, 7: 32-bitar eller 64-bitar, 2 GB ledigt hårddiskutrymme, CD/DVD-enhet eller Internetanslutning, USB-port, Internet Explorer. Windows Vista: 32-bitar eller 64-bitar, 2 GB ledigt hårddiskutrymme, CD/DVD-enhet eller Internetanslutning, USB-port, Internet Explorer 8. Windows XP SP3 eller högre (endast 32-bitars: valfri Intel Pentium II-, Celeron- eller 233 MHz-kompatibel processor, 850 MB ledigt hårddiskutrymme, CD/DVD-enhet eller Internetanslutning, USB-port, Internet Explorer 8. Apple OS X v10.11 El Capitan, OS X v10.10 Yosemite, OS X v10.9 Mavericks; 1 GB HD; Internet krävs; USB. Linux, se http://hplipopensource.com/hplip-web/index.html.
Kompatibla nätverksoperativsystem
Windows 10, 8, 7: 32-bitar eller 64-bitar, 2 GB ledigt hårddiskutrymme, CD/DVD-enhet eller Internetanslutning, USB-port, Internet Explorer. Windows Vista: 800 MHz 32-bitar eller 64-bitar, 2 GB ledigt hårddiskutrymme, CD/DVD-enhet eller Internetanslutning, USB-port, Internet Explorer 8. Windows XP SP3 eller högre (endast 32-bitar): valfri Intel Pentium II-, Celeron- eller 233 MHz-kompatibel processor, 850 MB ledigt hårddiskutrymme, CD/DVD-enhet eller internetanslutning, USB-port, Internet Explorer 8. Apple OS X v10.11 El Capitan, OS X v10.10 Yosemite, OS X v10.9 Mavericks; 1 GB HD; Internet krävs; USB. Linux, se http://hplipopensource.com/hplip-web/index.html.
Garanti
Garanti
Ett års begränsad hårdvarugaranti