• Information

HP är medvetna om den senaste typen av sårbarheter som benämns "spekulativ exekvering sidokanalsattacker" som kan påverka många moderna processorer, (Intel, AMD, and ARM) och även operativsystem. HP kommer att tillhandahålla uppdaterad information angående problemet på den här support sidan så fort som den blir tillgänglig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Åtgärder
Läser in...

HP-produkter som testats med Windows 10

Informationen nedan visar de HP-produkter som har testats med Windows 10-uppdateringen från april 2018 (version 1803). Alla datorprodukter som inte visas i tabellen för Windows м testades inte av HP för denna uppdatering och kan inte användas med Windows 10. För mer information från Microsoft om Windows 10-uppdateringen från april 2018, gå till https://support.microsoft.com/windows.
Om du ändå vill fortsätta med att använda Windows 10 på ett otestat system så går du till Microsoft Windows supportwebbplats för information och support.
Mer information
För mer information från Microsoft om Windows 10-uppdateringen från april 2018, gå till support.microsoft.com.