HP-produkter som testats med Windows 10

Informationen nedan visar de HP-produkter som har testats med Windows 10-uppdateringen från oktober 2018 (version 1809). Alla datorprodukter som inte visas i tabellen över Windows 10-uppdateringen från oktober 2018 testades inte av HP med denna uppdatering och kan inte användas med Windows 10. För mer information från Microsoft om Windows 10-uppdateringen från oktober 2018, gå till https://support.microsoft.com/windows.
Om du ändå vill fortsätta med att använda Windows 10 på ett otestat system så går du till Microsoft Windows supportwebbplats för information och support.

Mer information

För mer information från Microsoft om Windows 10-uppdateringen från oktober 2018, gå till support.microsoft.com.