HP DeskJet 3700-skrivare - Blinkande lampor

Dokumentet gäller All-in-One-skrivarna HP DeskJet 3720, 3730, 3732, 3733, 3752, 3755, 3758 och DeskJet Ink Advantage 3775, 3776, 3778, 3785 och 3786.
I följande avsnitt beskrivs de vanligaste feltillstånden som indikeras av kombinationerna av blinkande lampor som visas på kontrollpanelen, följt av lösningar för varje kombination. Leta reda på det felmönster du har och följ sedan stegen för att lösa problemet.
Se det följande för att ta reda på mer om skrivarens knappar och lampor på kontrollpanelen.
    Figur : Kontrollpanelen med angivna lampor
    Kontrollpanelen med angivna lampor
  1. Skärmen på kontrollpanelen
  2. Informationsknapp
  3. Knapp/lampa för Fortsätt
  4. Knappen Avbryt
  5. Knapp/lampa för Trådlös
  6. Knappen Starta färgkopiering
  7. Lampan Starta kopiering
  8. Knappen Starta svartvit kopiering
  9. Lampan för Bläckvarning
  10. Knappen Webbtjänster/ljus
  11. Knappen Wi-Fi Direct/ljus
    Figur : Ikoner på kontrollpanelens fönster
    Ikoner på kontrollpanelens fönster
  1. Ikonen för Antal kopior
  2. Ikonen Fel
  3. Ikonen Pappersfel
  4. Ikonen Wi-Fi Direct
  5. Trådlös-ikonen
  6. Ikonen för Trådlös varning
  7. Ikonen Signalstaplar
  8. Ikoner för Bläcknivå
Reparerar eller ersätt din HP-produkt om du har slutfört alla föregående steg.
För att se om din produkt fortfarande är under garanti går du till webbplatsen för garantikontroll http://www.support.hp.com/checkwarranty. Kontakta HP Support för att schemalägga en reparation eller byte. Om du är i Stillahavsområdet ska du kontakta HP Support för att hitta ett lokalt servicecenter i ditt område.
Reparationsavgifter kan tillkomma om garantin inge längre gäller för produkterna.