• Information
    Windows 11

Hitta vanliga frågor och svar här.

• Respons

Läser in...

HP OfficeJet 6900-skrivare - Byta bläckpatroner

Det här dokumentet gäller för HP OfficeJet 6950, 6951, 6954, 6956, 6958, 6962, OfficeJet Pro 6960, 6968, 6970, 6974, 6975, 6978 All-in-One-skrivare.
Byt ut bläckpatroner som är tomma eller nästan tomma med nya, äkta HP-bläckpatroner.

Byta bläckpatroner

Byt ut tomma eller nästan tomma bläckpatroner.
  1. Öppna luckan till bläckpatronen.
    Vagnen flyttar sig in i bläckpatronens åtkomstområde.
    obs!
    Om skannerlocket är öppet, öppnas inte bläckpatronens åtkomstlucka.
    Öppna åtkomstluckan till bläckpatronen
  2. Vänta tills skrivarvagnen stannat innan du fortsätter.
  3. Tryck inåt på fliken på den gamla bläckpatronens framsida för att lossa den. Dra sedan bläckpatronen uppåt och ut ur hållaren.
    Tryck bläckpatronen inåt och dra den sedan uppåt för att ta bort den
  4. Ta ut en ny bläckpatron ur förpackningen och dra sedan den orangefärgade dragfliken rakt bakåt.
      varning!
    Se till att ta bort den orangefärgade dragfliken och plastomslaget helt och hållet innan du tar bort det orangefärgade locket i nästa steg. Annars kan det läcka ut bläck från bläckpatronen. När du tar bort plastomslaget går pappersetiketten på bläckpatronens översida sönder en aning. Det här är nödvändigt för att ordentligt ventilera bläckpatronen.
    Dra den orangefärgade fliken rakt bakåt
  5. Håll bläckpatronen i sidorna och vrid sedan det orangefärgade skyddslocket moturs, så att det snäpper loss från bläckpatronen.
      varning!
    Rör inte kopparkontakterna eller bläckmunstyckena. Om du vidrör dessa delar kan de täppas till, vilket medför otillräcklig bläcktillförsel och dålig elektrisk anslutning.
    Vrid det orangefärgade locket så att det lossnar från bläckpatronen
  6. Böj försiktigt bort fliken från bläckpatronen.
      varning!
    Var noga med att inte böja ut fliken mer än ca 1,27 cm. Om du böjer den för långt kan bläckpatronen skadas eller också lossnar fliken.
       Böj fliken bort från bläckpatronen
    1. Böj fliken bort från bläckpatronen
    2. Böj inte fliken mer än ca 1,27 cm
  7. Vänd bläckpatronen så att bläckpatronens kontakter är vända nedåt och passa sedan ihop etiketten med färgpunkten i skrivarvagnen.
  8. För in den nya bläckpatronen i hållaren och tryck sedan ned den försiktigt tills den snäpps fast.
    Sätt tillbaka bläckpatronerna
  9. Upprepa dessa steg för att installera nya bläckpatroner.
  10. Stäng luckan till bläckpatronen.
    Stänga luckan till bläckpatronen

Vanliga frågor och svar (FAQ)

Se listan över vanliga frågor om hur du byter ut bläckpatroner.