HP OfficeJet Pro 8210-skrivare - Instruktioner för byte av skrivaren

Detta dokument gäller för skrivarna HP OfficeJet Pro 8210, 8216 och 8218.
När HP byter ut defekta produkter kan det hända att vissa tillbehör eller delar måste flyttas över från den defekta produkten till den nya produkten.
  obs!
  • Vissa valfria tillbehör kanske inte ingår i din produktmodell.
  • Behåll valfria tillbehör som du har köpt separat.
Innan du skickar din trasiga skrivare till HP, se till att du tar bort rätt tillbehör att använda med din nya skrivare.
  obs!
Om du har en HP Instant Ink-prenumeration och använde HP Instant Ink-bläckpatroner i din gamla skrivare, kommer de inte att fungera med din nya skrivare. Gå till Ny skrivare och Instant Ink för ytterligare information.
  1. Starta skrivaren.
  2. Öppna åtkomstluckan till bläckpatronen.
    Skrivarvagnen flyttas till mitten av skrivaren.
    Figur : Öppna åtkomstluckan till bläckpatronen
    Öppna åtkomstluckan till bläckpatronen
  3. Vänta tills skrivarvagnen har slutat arbeta och är tyst innan du fortsätter.
  4. Lyft spärrhandtaget på vagnen.
    Figur : Lyfta spärrhandtaget på vagnen
    Bild: Lyft spärrhandtaget på vagnen
  5. Ta tag i sidorna av skrivhuvudet och lyft sedan skrivhuvudet och dra det mot dig för att ta bort det.
      obs!
    Ta inte bort bläckpatronerna från skrivhuvudet. Du kan ta bort skrivhuvudet med alla bläckpatroner installerade.
    Figur : Ta bort skrivhuvudet
    Bild: Ta bort skrivhuvudet
  6. Återvinn skrivhuvudsatsen och bläckpatronerna.
      obs!
    Använd inte de gamla bläckpatronerna i din nya skrivare. Den nya skrivaren levereras med nya SETUP-bläckpatroner.
  7. Stäng av skrivaren.
  8. Koppla loss strömsladden från baksidan av skrivaren och koppla sedan bort strömsladden från eluttaget, överspänningsskyddet, förlängningskabeln eller grenuttaget.
  9. Koppla bort alla kablar som är anslutna till skrivaren.
  10. Behåll följande tillbehör för användning med den nya skrivaren:
    • Strömsladd
      Bild: Strömsladd
    • Ethernet-kabel
      Bild: Ethernet-kabel
    • USB-kabel (Universal Serial Bus)
      Bild: USB-kabel (Universal Serial Bus)
    • Handböcker till skrivare
      Bild: Handbok till skrivare
  11. CD med skrivarprogram
    Bild: CD med skrivarprogram
  12. Anslut strömsladden till den nya skrivarens baksida och anslut den till ett vägguttag.
  13. Slå på den nya skrivaren, installera SETUP-bläckpatronerna och testa sedan alla skrivarfunktioner.
Mer information om skrivarsupport finns på www.hp.com/cposupport.