HP OfficeJet Pro 8210-skrivare - Kontrollpanelens funktioner

Detta dokument gäller för skrivarna HP OfficeJet Pro 8210, 8216 och 8218.
Skrivarens kontrollpanelsfönster har knappar och ikoner för att navigera i menyn och ändra utskriftsinställningarna och lampor för att kontrollera Wi-Fi Direct och trådlösa anslutningar.
Figur : Knappar, ikoner och lampor på kontrollpanelen
Bild: Exempel på kontrollpanelens knappar, ikoner och lampor
1. Knappen Hem: Tar dig tillbaka från Kontrollpanelen till startskärmen.
2. Knappen Bakåt: Går tillbaka till föregående skärm.
3. Knappen Avbryt eller Markera: Avbryter en åtgärd eller väljer ett objekt från menyn.
4. Knappen OK: Bekräftar ditt val.
5. Knappen Hjälp: Visar ytterligare information, som:
  • Öppnar hjälpmenyn från startskärmen.
  • Visar hjälpalternativ för en vald meny.
  • Visar ytterligare information om den aktuella skärmen.
6. Knappen Wi-Fi Direct: Visar anslutningsstatus för Wi-Fi Direct och inställningar.
Lampan bredvid knappen Wi-Fi Direct är:
  • Tänd när Wi-Fi Direct är påslagen.
  • Släckt när Wi-Fi Direct är avstängd.
7. Statuslampa för trådlös funktion: Visar status för trådlös anslutning och inställningar.
Lampan för trådlös anslutning bredvid knappen Trådlös är:
  • Tänd när skrivaren är ansluten till ett trådlöst nätverk.
  • Blinkar när den trådlösa funktionen är påslagen och håller på att söka efter eller ansluta till ett trådlöst nätverk.
  • Släckt när den trådlösa funktionen är avstängd.