• Information
    Välkommen, Samsungkunder

Behöver du support för din Samsung skrivare? HP finns här till hjälp! Läs mer

hp-concentra-wrapper-portlet

Åtgärder
Läser in...

Produktspecifikationer för stationära datorer HP ENVY Phoenix - 860-160no (ENERGY STAR)

Viki chassit
Moderkort
Processor
Kylningssystem
Minne
Videografik
Ljud/audio
Nätverk
Hårddisk 1
Hårddisk 2
CD-/DVD-skivenhet
Minneskortläsare
Datorhölje
Strömförsörjning
I/O-portar
Tangentbord, mus och inmatningsenheter
Programvara
  obs!
Det här supportdokumentet innehåller specifikationer och komponentbilder som återspeglar den ursprungliga utformningen för alla datorer av den här modellen. Under vissa omständigheter kan det hända att fabriken eller tjänsteleverantören installerar en komponent som uppfyller eller når över angiven specifikation och/eller ser annorlunda ut än den visade bilden.