• Information

HP är medvetna om den senaste typen av sårbarheter som benämns "spekulativ exekvering sidokanalsattacker" som kan påverka många moderna processorer, (Intel, AMD, and ARM) och även operativsystem. HP kommer att tillhandahålla uppdaterad information angående problemet på den här support sidan så fort som den blir tillgänglig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Åtgärder
Läser in...

HP Color LaserJet Pro MFP M377 - Skrivarspecifikationer

obs!
Följande specifikationer är korrekta vid tiden för publicering, men kan komma att ändras. Aktuell information finns på www.hp.com/support/colorljM377MFP.
Tekniska specifikationer
Modellnamn
Produktnummer
M377dw
M5H23A
Pappershantering
Flermatningsfack för 50 ark (fack 1)
Fack 2 (rymmer 250 ark)
Automatisk dubbelsidig utskrift
Konnektivitet
10/100/1000 Ethernet LAN-anslutning med IPv4 och IPv6
Hi-Speed USB 2.0
Utskriftsserver för trådlös nätverksanslutning
USB-port för utskrift direkt vid skrivaren
Wi-Fi Direct för utskrift från mobilenheter
Kontrollpanelens skärm och inmatning
Pekkontrollpanel
Skriva ut
Skriver ut 24 sidor per minut (spm) på papper i A4-storlek och 25 spm på papper i Letter-storlek
USB-utskrift (ingen dator behövs)
Jobblagring/PIN-skyddad utskrift
(Kräver en 16 GB eller större USB-enhet.)
Kopiera och skanna
  obs!
Kopierings- och skanningshastigheterna kan ändras. Den senaste informationen finns på www.hp.com/support/colorljM377MFP.
Skriver ut 19 sidor per minut (spm)
Skannar 26 sidor per minut (spm)
Dokumentmatare för 50 ark
Alternativen Skanna till e-post, Skanna till USB och Skanna till nätverksmapp
Operativsystem som kan användas
Följande information gäller för de skrivarspecifika skrivardrivrutinerna Windows PCL 6 och OS X.
Windows: Med HP:s programinstallations-cd installeras drivrutinen HP PCL-6, HP PCL 6 eller HP PCL 6, beroende på vilket Windows-operativsystem som används, tillsammans med eventuell ytterligare programvara när det fullständiga installationsprogrammet används. Mer information hittar du i installationshandboken till programvaran.
OS X: Mac-datorer stöds för den här produkten. Hämta HP Easy starta från 123.hp.com eller från sidan med utskriftssupport och använd sedan HP Easy Start för att installera HP-skrivardrivrutinen och verktyg. HP Easy Start medföljer inte CD-skivan i förpackningen.
  1. Gå till 123.hp.com.
  2. Följ angivna steg för att ladda ned skrivarens programvara.
Linux: Mer information och skrivardrivrutiner för Linux hittar du på hplipopensource.com/hplip-web/index.html.
UNIX: Mer information om UNIX®-skrivardrivrutiner hittar du på www.hp.com/go/unixmodelscripts.
Operativsystem
Skrivardrivrutinen är installerad
Anteckningar
Windows® XP SP3 eller senare, 32 bitar
Den skrivarspecifika skrivardrivrutinen HP PCL.6 installeras för det här operativsystemet som en del av den grundläggande programvaruinstallationen. Den grundläggande installationen installerar endast drivrutinen.
Den fullständiga programinstallationen finns inte tillgänglig för det här operativsystemet.
Microsoft-support för Windows XP upphörde i april 2009. HP fortsätter att tillhandahålla begränsad support för det avslutade XP-operativsystemet.
Windows Vista®, 32-bitars
Den skrivarspecifika skrivardrivrutinen HP PCL.6 installeras för det här operativsystemet som en del av den grundläggande programvaruinstallationen. Den grundläggande installationen installerar endast drivrutinen.
Den fullständiga programinstallationen finns inte tillgänglig för det här operativsystemet.
Windows Server 2003 SP2 eller senare, 32-bitars
Den skrivarspecifika skrivardrivrutinen HP PCL.6 installeras för det här operativsystemet som en del av den grundläggande programvaruinstallationen. Den grundläggande installationen installerar endast drivrutinen.
Den fullständiga programinstallationen finns inte tillgänglig för det här operativsystemet.
Använd UPD-drivrutiner för 64-bitars operativsystem.
Microsoft-support för Windows Server 2003 upphörde i juli 2010. HP fortsätter att tillhandahålla begränsad support för det avslutade Server 2003-operativsystemet.
Windows 7 SP1 eller senare, 32- och 64-bitars
Den skrivarspecifika skrivardrivrutinen HP PCL 6 installeras för det här operativsystemet som en del av den fullständiga programinstallationen.
Windows 8, 32-bitars och 64-bitars
Den skrivarspecifika skrivardrivrutinen HP PCL-6 installeras för det här operativsystemet som en del av den grundläggande programvaruinstallationen.
Stöd för Windows 8 RT tillhandahålls via drivrutinen för Microsoft IN OS version 4, 32- bitars.
Windows 8.1, 32-bitar och 64-bitar
Den skrivarspecifika skrivardrivrutinen HP PCL-6 installeras för det här operativsystemet som en del av den grundläggande programvaruinstallationen.
Stöd för Windows 8.1 RT tillhandahålls via drivrutinen för Microsoft IN OS version 4, 32-bitars.
Windows 10, 32-bitars och 64-bitars
Den skrivarspecifika skrivardrivrutinen HP PCL-6 installeras för det här operativsystemet som en del av den grundläggande programvaruinstallationen.
Windows Server 2008 SP2, 32-bitars
Den skrivarspecifika skrivardrivrutinen HP PCL.6 installeras för det här operativsystemet som en del av den grundläggande programvaruinstallationen.
Windows Server 2008 SP2, 64-bitars
Den skrivarspecifika skrivardrivrutinen HP PCL 6 installeras för det här operativsystemet som en del av den grundläggande programvaruinstallationen.
Windows Server 2008 R2, SP1, 64-bitars
Den skrivarspecifika skrivardrivrutinen HP PCL 6 installeras för det här operativsystemet som en del av den grundläggande programvaruinstallationen.
Windows Server 2012, 64-bitars
Installationsprogrammet stöder inte Windows Server 2012 men det gör skrivardrivrutinerna HP PCL 6 och HP PCL-6.
Hämta drivrutinen HP PCL 6 eller PCL-6 från HP:s webbplats www.hp.com/support/colorljM377MFP och installera den med Windows-verktyget Lägg till skrivare.
Windows Server 2012 R2, 64-bitars
Installationsprogrammet stöder inte Windows Server 2012 men det gör skrivardrivrutinerna HP PCL 6 och HP PCL-6.
Hämta drivrutinen HP PCL 6 eller PCL-6 från HP:s webbplats www.hp.com/support/colorljM377MFP och installera den med Windows-verktyget Lägg till skrivare.
OS X 10.9 Mavericks, OS X 10.10 Yosemite och OS X 10.11 El Capitan
Skrivardrivrutinen och skrivarverktygen för OS X är tillgängliga för hämtning från 123.hp.com. HP-installationsprogrammet för OS X finns inte på CD-skivan i förpackningen.
Hämta HP Easy starta från 123.hp.com eller från sidan med utskriftssupport och använd sedan HP Easy Start för att installera HP-skrivardrivrutinen och verktyg.
  1. Gå till 123.hp.com.
  2. Följ angivna steg för att ladda ned skrivarens programvara.
  obs!
För en aktuell lista över de operativsystem som stöds, besöker du www.hp.com/support/colorljM377MFP för att ta del av HP:s heltäckande hjälp för produkten.
  obs!
Om du vill veta mer om klient- och serveroperativsystem och drivrutinerna HP UPD PCL6, UPD PCL 5 och UPD PS för den här skrivaren går du till www.hp.com/go/upd och klickar på fliken Specifikationer.
Lösningar för mobila utskrifter
Skrivaren kan användas med följande programvara för mobilutskrift:
  • Programmet HP ePrint
      obs!
    HP ePrint-programvaran kan användas med följande operativsystem: Windows 7 SP 1 (32-bitars och 64-bitars), Windows 8 (32-bitars och 64-bitars), Windows 8.1 (32-bitars och 64-bitars), Windows 10 (32-bitars och 64-bitars) och OS X version 10.8 Mountain Lion, 10.9 Mavericks och 10.10 Yosemite.
  • HP ePrint via e-post (HP:s webbtjänster måste vara aktiverade och skrivaren måste vara registrerad på HP Connected)
  • Programmet HP ePrint (tillgängligt för Android, iOS och Blackberry)
  • Programmet ePrint Enterprise (kan användas på alla skrivare med ePrint Enterprise Server-programvara)
  • Programmet HP All-in-One Remote för iOS- och Android-enheter
  • Google Cloud Print
  • AirPrint
  • Android-utskrift
Skrivarens mått
Mått för basmodellen
Figur : Mått för basmodellen
Skrivaren helt stängd
Skrivaren helt öppen
1. Höjd
399,8 mm
656 mm
2. Djup
472,3 mm
1124,4 mm
3. Bredd
415,4 mm
415,4 mm
Vikt (med bläckpatroner)
23,2 kg
Mått för skrivare med extrafack 3
Figur : Mått för skrivare med extrafack 3
Skrivaren helt stängd
Skrivaren helt öppen
1. Höjd
531,8 mm
788 mm
2. Djup
472,3 mm
1124,4 mm
3. Bredd
415,4 mm
415,4 mm
Vikt (med bläckpatroner)
28,4 kg
Energiförbrukning, elektriska specifikationer och akustiskt utsläpp
Energiförbrukning
Energiförbrukning (genomsnittlig, W)1, 2,
Skrivarserie3
Utskrift
Redo
Viloläge
Auto avstängning/start av LAN
Auto avstängning/start av USB
Av
HP Color LaserJet Pro MFP M377
550 W
19 W
2,4 W
1 W
0,6 W
0,1 W
1Värdena kan ändras.
2Den ström som rapporteras är det högsta uppmätta värdet för alla skrivarmodeller med standardspänning.
3Hastigheten är 24 sidor per minut på A4 och 25 sidor per minut på Letter.
Elektriska specifikationer
Ingångsspänning 110 volt 110 till 127 V växelström (+/- 10 %), 60 Hz (+/- 3 Hz)
Ingångsspänning 220 volt 220 till 240 V växelström (+/- 10 %), 50 Hz (+/- 3 Hz)
  varning!
Strömkraven baseras på land/region där skrivaren säljs. Frekvensomvandla ej spänningen i nätet. Det skadar skrivaren och gör skrivarens garanti ogiltig.
Akustiskt utsläpp
HP Color LaserJet Pro MFP M3771
Ljudeffektnivå
Utskrift (24 sidor/min)
Redo
Deklarerat per ISO 9296
LWAd = 6,1 Bel (A) [61 dB (A)]
LWAd = 4,5 Bel (A) [45 dB (A)]
Ljudtrycksnivå från åskådarposition
Utskrift
Redo
Deklarerat per ISO 9296
LpAm = 48 dB(A)
LpAm = 30 dB(A)
1Akustiska värden kan ändras. Testad konfiguration: HP Color LaserJet Pro MFP M377dw, vid utskrift på papper i A4-format i 24 sid/min, enkelsidig utskrift.
Område för driftmiljö
Miljö
Rekommenderat
Tillåtet
Temperatur
15 till 27 °C
15 till 30 °C
Relativ fuktighet
20 till 70 % relativ luftfuktighet RH (ej kondenserande)
10 till 80 % RH, icke-kondenserande
Höjd
Ej tillämpligt
0 till 3 048 m