HP OfficeJet Pro 8700-skrivare - Byta bläckpatroner

Det här dokumentet gäller för HP OfficeJet Pro 8720, 8725, 8728, 8730, 8732M, 8740 och 8745 All-in-One-skrivare.
I det här dokumentet beskrivs stegen för byte av bläckpatroner.
  obs!
Anvisningarna i det här dokumentet gäller endast svarta bläckpatroner för HP OfficeJet Pro 8732 M-skrivare.
Byta bläckpatroner
Byt ut alla nästan tomma eller tomma bläckpatroner.
  1. Starta skrivaren.
  2. Öppna luckan till bläckpatronen.
    Vagnen flyttas till mitten av skrivaren.
  3. Vänta tills skrivarvagnen har stannat och är tyst.
  4. Du lossar bläckpatronen genom att trycka framtill på den och sedan dra den mot dig och ut ur hållaren.
    Figur : Ta bort bläckpatronerna från platsen
    Bild: Ta ut bläckpatronen ur hållaren.
  5. Ta ut den nya bläckpatronen ur förpackningen.
  6. Håll bläckpatronen så att dess kontakter är vända mot skrivaren.
  7. För in den nya bläckpatronen i hållaren och tryck sedan fram den försiktigt tills den snäpps fast. Kontrollera att bokstaven på bläckpatronen matchar ikonen i hållaren.
      varning!
    Lyft inte upp spärrhandtaget på vagnen för att installera bläckpatronerna. Det kan leda till att skrivhuvudet eller bläckpatronerna hamnar fel, någonting som kan skada utskriftsmekanismen och orsaka utskriftsproblem.
    Figur : Sätt in bläckpatronen i den tomma hållaren
    Bild: Sätt i bläckpatronen i den färgkodade öppningen
  8. Upprepa dessa steg för att installera nya patroner.
  9. Stäng luckan till bläckpatronen.
Vanliga frågor och svar (FAQ)
Se listan över vanliga frågor om hur du byter ut bläckpatroner.