• Information

HP är medvetna om den senaste typen av sårbarheter som benämns "spekulativ exekvering sidokanalsattacker" som kan påverka många moderna processorer, (Intel, AMD, and ARM) och även operativsystem. HP kommer att tillhandahålla uppdaterad information angående problemet på den här support sidan så fort som den blir tillgänglig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Åtgärder
Läser in...

HP OfficeJet Pro 8700-skrivare - Första konfiguration av skrivaren

Det här dokumentet gäller för HP OfficeJet Pro 8720, 8725, 8728, 8730, 8740 och 8745 allt-i-ett-skrivare.
För att installera skrivaren för första gången, ta ur skrivaren ur förpackningen och ta bort all förpackningsmaterial, anslut strömsladden, ställ in kontrollpanelen, installera bläckpatronerna och lägg sedan papper i inmatningsfacket.
  obs!
Om du letar efter skrivarens programvara, gå till:
Innehållet kan variera i olika länder/regioner. Se förpackningen för information om vilka artiklar som medföljer i kartongen.
Ta ut skrivaren ur förpackningen och ta sedan bort allt tejp, klistermärken och förpackningsmaterial från skrivaren.
  1. Ta ut skrivaren ur förpackningen.
  2. Ta bort all tejp och allt förpackningsmaterial från utsidan av skrivaren och ta sedan bort plasten från skrivarens kontrollpanel.
    Figur : Ta bort skyddstejpen från skrivaren
    Bild: Ta bort skyddstejpen från skrivaren
  3. Lyft skannerlocket, ta bort allt emballage från skannerglaset och stäng sedan skannerlocket.
  4. Återvinn förpackningsmaterialet.
Steg 2: Anslut strömsladden och gör dina inställningar
Anslut skrivaren till ett vägguttag, starta skrivaren och ställ sedan in dina inställningar.
  obs!
Anslut inte USB-kabeln ännu. Anslutningen till datorn görs medan installationen av programvaran.
  1. Anslut strömsladden till baksidan av skrivaren och anslut den andra änden av strömsladden till eluttaget.
    Figur : Ansluta nätsladden
    Bild: Ansluta nätsladden
  2. Starta skrivaren.
  3. För att ställa in dina inställningar på kontrollpanelen, tryckt på det språk du vill använda och land/region och tryck sedan på Ja för att bekräfta dina val.
  4. Välj datum och tid och du uppmanas till det och tryck sedan på Ja för att bekräfta.
Steg 3: Lägg i papper i inmatningsfacket
Lägg vanligt papper, papper i formatet U.S. Letter eller A4 i inmatningsfacket.
  1. Dra ut inmatningsfacket och ta sedan bort förpackningsmaterialet.
    Figur : Öppna inmatningsfacket och ta sedan bort förpackningsmaterialet
    Bild: Öppna inmatningsfacket
  2. Lägg i vanligt vitt papper i inmatningsfacket med kortsidan framåt och utskriftssidan nedåt.
    Figur : Fylla på med papper i inmatningsfacket
    Bild: Fylla på med papper i inmatningsfacket
  3. Skjut in bunten så långt det går.
  4. Skjut pappersledarna för bredd inåt tills de går emot pappersbunten.
    Figur : Skjut in pappersledarna för bredd
    Bild: Skjut in pappersledarna för bredd
  5. Tryck tillbaka inmatningsfacket i skrivaren.
    Figur : Sätt i utmatningsfacket
    Bild: Sätt tillbaka inmatningsfacket
Steg 4: Installera bläckpatronerna
Installera HP-bläckpatronerna som kommer i kartongen tillsammans med din skrivare.
  1. Öppna luckan till bläckpatronen.
    Figur : Öppnar åtkomstluckan till bläckpatronen
    Bild: Öppnar åtkomstluckan till bläckpatronen.
  2. Vänta tills vagnen har slutat arbeta och är tyst innan du fortsätter.
  3. Ta bort tejpen från bläckpatronerna. Var noga med att endast vidröra den svarta plasten på bläckpatronen.
  4. Håll fast bläckpatronen i sidorna med färgcirklarna mot dig och tryck sedan in bläckpatronen framåt i hållaren tills den knäpper fast.
      obs!
    Kontrollera att bokstaven på bläckpatronen matchar ikonen i hållaren.
    Upprepa steget för de andra bläckpatronerna.
    Figur : Sätt in bläckpatronerna
    Bild: Sätt in bläckpatronerna.
  5. Stäng luckan till bläckpatronen.
    Figur : Stänger luckan till bläckpatronen.
    Bild: Stänger luckan till bläckpatronen.
  6. Skrivaren riktar in skrivhuvudet och skriver sedan ut en inriktningssida automatiskt.
Steg 6: Installera skrivarprogrammet
HP-skrivarens maskinvara är nu konfigurerad och du kan installera skrivarens programvara. Försök inte att ansluta skrivaren till en dator förrän du uppmanas att göra det i programvaran för skrivaren.
Hämta den senaste versionen av skrivarens programvara från följande HP-webbplatser: