• Information

HP är medvetna om den senaste typen av sårbarheter som benämns "spekulativ exekvering sidokanalsattacker" som kan påverka många moderna processorer, (Intel, AMD, and ARM) och även operativsystem. HP kommer att tillhandahålla uppdaterad information angående problemet på den här support sidan så fort som den blir tillgänglig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Åtgärder
Läser in...

HP Pavilion - 15-ab212no (ENERGY STAR), bärbar dator Produktspecifikation

Maskinvara
Product number
P7T74EA
Produktnamn
HP Pavilion Notebook - 15-ab212no (ENERGY STAR)
Mikroprocessor
Intel® Core™ i5-6200U med Intel® HD Graphics 520 (2,3 GHz, 3 MB cache, 2 kärnor)
Grafikkort
NVIDIA GeForce 940M (2 GB dedikerat DDR3L)
Hårddisk
256 GB M.2 SSD
Optisk enhet
SuperMulti DVD-brännare
Display
39,6 cm (15,6") WLED-bakgrundsbelyst antireflexbehandlad FHD (1 920 x 1 080)
Tangentbord
Fullstort chiclet-tangentbord med integrerad numerisk knappsats
Pekdon
HP Imagepad med stöd för multipekgester
Trådlös anslutning
802.11a/b/g/n/ac (1x1) kombinerat med Bluetooth® 4.0 (Miracast-kompatibelt)
Nätverksgränssnitt
Integrerat 10/100 BASE-T Ethernet LAN
Expansionsplatser
1 SD-mediekortläsare för flera format
Externa portar
1 HDMI; 1 kombinerat för hörlurar/mikrofon; 1 USB 2.0; 2 USB 3.0; 1 RJ-45
Minimimått (B x D x H)
38,45 x 26,11 x 2,52 cm
Vikt
2,29 kg
Nätaggregatstyp
65 W nätadapter
Webbkamera
HP TrueVision HD-webbkamera (framåtvänd) med integrerad digital dubbelsystemsmikrofon
Ljudfunktioner
B&O PLAY; Dubbla högtalare
Programvara
Operating system
Windows 10 Home 64
HP-appar
HP Lounge
Medföljande program
McAfee LiveSafe™
Förinstallerad programvara
Evernote; Netflix; Skype