HP PageWide Enterprise Color MFP 586 - Skrivarvyer

Skrivarens framsida
    Figur : Skrivarens framsida
  1. Lucka till dokumentmataren (för att rensa papperstrassel)
  2. Inmatningsfack till dokumentmatare
  3. Dokumentmatarens utmatningsfackDra ut pappersstoppet på höger sida om utmatningsfacket när du matar in långt papper genom dokumentmataren.
  4. Förlängning av utmatningsfack
  5. Standardutmatningsfack
  6. Utmatningslucka
  7. Modellnamn
  8. Fack 2
  9. Av/på-knapp
  10. Bläckpatronslucka
  11. Fysiskt tangentbord (endast z-modell). Dra tangentbordet rakt ut när du vill använda det.
  12. Kontrollpanel med färgpekskärm (kan fällas upp för tydligare visning)
  13. Hårdvaruintegreringsplats (för anslutning av tillbehör och enheter från tredje part)
Skrivarens baksida
    Figur : Skrivarens baksida
  1. Dokumentmatningslucka (åtkomst för att rensa papperstrassel eller rengöra rullar)
  2. Lättåtkomlig USB-portSätt i en USB-flashenhet för utskrift eller skanning utan dator eller för att uppdatera skrivarens inbyggda programvara.En administratör måste aktivera den här porten innan den används.
  3. Vänster lucka (åtkomst för att rensa papperstrassel och till toneruppsamlingsenheten)
  4. Fack 1
  5. Strömanslutning
  6. Formaterarskydd
  7. Etikett för serie- och produktnummer
  8. Formaterare (innehåller gränssnittsportarna)
  9. Uttag för säkerhetslås av kabeltyp (på skrivarens bakre lucka)
Gränssnittsportar
    Figur : Gränssnittsportar
  1. Faxport (endast f- och z-modellerna. Porten är övertäckt på dn-modellen.)
  2. Fack för säkerhetslås av kabeltyp
  3. Snabb USB 2.0-skrivarport
  4. Ethernet-port (RJ-45) för lokalt nätverk (LAN)
  5. USB-port för anslutning av externa USB-enheter (den här porten kan vara täckt)Använd USB-porten i närheten av kontrollpanelen för lättåtkomlig USB-utskrift.
Kontrollpanelvy
  obs!
Luta kontrollpanelen så blir skärmen lättare att läsa.
Från startskärmen får du åtkomst till skrivarens funktioner. Där visas också skrivarens aktuella status.
Du kan när som helst återgå till startskärmen genom att trycka på knappen Hem . Tryck på knappen Hem på kontrollpanelens vänstra sida, eller tryck på knappen Hem i det övre vänstra hörnet på de flesta skärmar.
  obs!
Vilka funktioner som visas på startskärmen varierar beroende på skrivarkonfiguration.
    Figur : Skrivarens kontrollpanel
  1. Tangentbord (endast z-modeller)
  2. Lättåtkomlig USB-port
  3. Plats för inbyggnad av maskinvara
  4. Knappen Hem
  5. Skrivarstatus
  6. HP-logotypen eller knappen Hem
  7. Hjälp-knapp
  8. Rullningslist
  9. Funktioner
  10. Logga in eller Logga ut-knappen
  11. Nätverksadressknapp
  12. Knappen Språkval
  13. Aktuellt datum och tid