• Information
    CORONAVIRUS (COVID19) Påverkan:

Vi upplever längre än förväntade väntetider för att nå en agent. Vänligen använd våra digitala tjänster som Virtual Agent (på engelska) och Diagnostik verktyg (på engelska) eller ditt HP Konto för snabbare service. Instant Ink kunder vänligen gå till instantink.com.

Information

Åtgärda intermittenta utskriftsspolerservicefel som kan orsaka att utskriftsjobb misslyckas efter en Windowsuppdatering. Klicka här

hp-concentra-wrapper-portlet

Åtgärder
Läser in...

Datainsamling för lösning och diagnos

Det här produktidentifieringsverktyget installerar program på din Microsoft Windows-enhet som gör att HP kan identifiera och hämta data om dina HP- och Compaq-produkter för att ge en snabb åtkomst till supportinformation och -lösningar. Tekniska data samlas in för produkter som stöds av det här verktyget för att identifiera produkter, ge relevanta lösningar och automatiskt uppdatera detta verktyg; och för att förbättra våra produkter, lösningar, tjänster och din upplevelse som vår kund.
obs!
Det här verktyget gäller endast datorer med Microsoft Windows. Det här verktyget identifierar HP-datorer och HP-skrivare.
Insamlade data
  • Operativsystem
  • Webbläsarversion
  • Datorleverantör
  • Produktnamn/-nummer
  • Serienummer
  • Anslutningsport
  • Drivrutin/enhetsbeskrivning
  • Dator- och/eller skrivarkonfiguration
  • Diagnos av maskin- och programvara
  • HP/Non-HP-bläck och/eller HP/Non-HP-toner
  • Antal utskrivna sidor
Installerad programvara
  • HP Support Solutions Framework - Windows Service, localhost Web server, och program
Borttagning av programvara
  • Ta bort HP Support Solutions Framework via Lägg till/ta bort program på datorn
Krav
  • Operativsystem - Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10
  • Webbläsare - Firefox, Google Chrome 10 + och Internet Explorer (Internet Explorer) 10.0 + 3.6.x, 12.0 +