HP Color LaserJet Pro MFP - Kopiera dubbelsidigt (duplex)

Kopiera manuellt på båda sidor
  1. Lägg dokumentet på skannerglaset med framsidan nedåt och det övre vänstra hörnet mot skannerglasets övre vänstra hörn. Stäng skannern.
  2. Tryck på knappen Kopiera på startskärmen på produktens kontrollpanel.
  3. Tryck på knappen Inställningar.
  4. Bläddra till och tryck på knappen Dubbelsidigt.
  5. Svep med fingret bland alternativen med hjälp av pilknapparna och välj ett alternativ genom att trycka på det.
  6. Starta kopieringen genom att trycka på knappen Svartvit eller Färg.
  7. Du uppmanas att lägga i nästa originaldokument. Lägg det på glaset och tryck sedan på knappen OK.
  8. Upprepa den här proceduren tills du har skannat den sista sidan. Tryck på knappen Klar och avsluta utskriften av kopiorna.