HP-skrivare - Vanliga frågor och svar (FAQ) om skrivarprogramvaran HP Utility.

Detta dokument avser HP-skrivare med fullutrustade drivrutiner macOS och OS X.
HP Utility är skrivarens hanteringsprogramvara som installeras med den fullständiga skrivardrivrutinen för Mac. Med denna kan du kontrollera aktuell skrivarstatus, visa återstående bläcknivåer, kontrollera inställningarna för nätverket och mycket mer. Det här dokumentet innehåller svar på de vanligaste frågor och svar om HP Utility.
Figur : HP Utility
HP Utility