• Information
    Välkommen, Samsungkunder

Behöver du support för din Samsung skrivare? HP finns här till hjälp! Läs mer

hp-concentra-wrapper-portlet

Åtgärder
Läser in...

HP LaserJet Enterprise MFP M527 - Ta bort och byta ut: Vitt underlag (M527)

obs!
Endast M527-skrivare.
Inledning
I det här dokumentet finns anvisningar för hur du tar bort och byter ut det vita underlaget (M527).
Innan du utför service
Stäng av strömmen till skrivaren
  • Koppla bort strömsladden.
      varning!
    Du undviker att skada skrivaren genom att stänga av den, vänta i 30 sekunder och sedan koppla ur strömkabeln innan du försöker utföra service på skrivaren.
Använd tabellen nedan för att identifiera korrekt artikelnummer för skrivaren. Beställ artikeln på www.hp.com/buy/parts.
Artikelnummer till vitt underlag (M527)
5851-6570
Vit underlagssats (M527) med instruktionsguide
Nödvändiga verktyg
Du behöver inga särskilda verktyg för att ta loss den här enheten.
Efter att du utfört service
Slå på strömmen till skrivaren
  • Anslut strömkabeln.
  • Använd strömbrytaren för att slå på strömmen.
Efter servicetestet
Inget servicetest för den här enheten.
Steg 1: Ta bort det vita underlaget (M527)
  obs!
Endast M527-skrivare.
  1. Öppna dokumentmataren.
    Figur : Öppna dokumentmataren
  2. Ta bort det vita underlaget.
    Figur : Ta bort det vita underlaget
  3. Om något av fästesklipsen (bildtext 1) fortsätter vara fästa mot det vita underlaget (eller är skadade) går du till steg Kontrollera att fjädern är korrekt placerad på fästesklipset..
      obs!
    Om inga av fästesklipsen sitter kvar i det vita underlaget ska du hoppa över återstående delsteg i den här borttagningsproceduren.
    Figur : Kontrollera fästesklipsen
  4. Kontrollera att fjädern är korrekt placerad på fästesklipset.
      obs!
    Om några av fästesklipsen är skadade ersätter du dem med klipsen i satsen.
    Figur : Kontrollera fästesklipsets fjäder
  5. Installera ersättningsklips (bildtext 1) i facket (bildtext 2) i dokumentmataren.
    Figur : Installera fästesklipset
  6. Tryck på klipset för att se till att det sitter fast ordentligt.
    Figur : Tryck på fästesklipset
Steg 2: Packa upp det vita ersättningsunderlaget
Packa upp ersättningsdelen från förpackningen.
  obs!
HP rekommenderar ansvarsfull kassering av felaktiga delar.
Återvinning och uppackning
Figur : Återvinning och uppackning
Steg 3: Installera det vita underlaget (M527)
  obs!
Endast M527-skrivare.
  1. Placera det nya och vita underlaget på skannerglaset enligt bilden.
      obs!
    Placera hörnet av det underlag som inte har ett fäste med krok och ögla i det övre vänstra hörnet av skannerglaset.
    Figur : Montera det vita underlaget
  2. Stäng dokumentmataren.
    Figur : Stäng dokumentmataren
  3. Öppna dokumentmataren och se till att det vita underlaget sitter fast ordentligt.
    Figur : Kontrollera det vita underlaget
  4. Stäng dokumentmataren.
    Figur : Stäng dokumentmataren