HP LaserJet Pro - Installera skrivarprogramvara för ett kabelanslutet nätverk (Ethernet) i OS X

Installera skrivarprogramvara för ett kabelanslutet nätverk (Ethernet) i OS X
  obs!
Stegen varierar beroende på typ av kontrollpanel.
1
Kontrollpanel med två rader
2
Pekkontrollpanel
  1. Anslut nätverkskabeln till skrivaren och till nätverket. Vänta några minuter medan skrivaren hämtar en nätverksadress.
  2. Använd en av följande metoder för att ta reda på IP-adressen för skrivaren:
    • Kontrollpaneler med två rader: På skrivarens kontrollpanel trycker du på knappen OK. Öppna menyn Nätverksinställningar och välj Visa IP-adress för att visa IP-adressen eller värdnamnet.
    • Pekkontrollpaneler: På skrivarens kontrollpanel trycker du på knappen anslutningsinformation .
    Om en IP-adress anges har nätverksanslutningen upprättats. Om en IP-adress inte finns med i listan väntar du i några minuter och försöker sedan igen. Notera IP-adressen för användning vid installation av programvaran. Exempel på IP-adress: 192.168.0.1.
  3. Gå till 123.hp.com.
  4. Välj HP LaserJet skrivare * från listrutan Välj skrivare och klicka sedan på Börja.
  5. Klicka på Hämta när skärmen Anslut visas.
    Datorn hämtar HP Easy Start.
  6. Följ angivna steg för att installera skrivarens programvara.