• Information

HP är medvetna om den senaste typen av sårbarheter som benämns "spekulativ exekvering sidokanalsattacker" som kan påverka många moderna processorer, (Intel, AMD, and ARM) och även operativsystem. HP kommer att tillhandahålla uppdaterad information angående problemet på den här support sidan så fort som den blir tillgänglig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Åtgärder
Läser in...

HP Deskjet 3050A, 3070A-skrivare - Trådlösa skrivarinställningar (OS X)

Detta dokument gäller för HP Deskjet 3050A 3051A, 3052A, 3054A, 3055A, 3056A, 3057A, 3059A och 3070A All-in-One (j611 och b611)-skrivare och Mac-datorer med OS X v10.10 Yosemite, v10.9 Mavericks, v10.8 Mountain Lion, v10.7 Lion, Mac OS X v10.6 Snow Leopard och Mac OS X v10.5 Leopard.
För att konfigurera en HP-skrivare i ett trådlöst nätverk (Wi-Fi) ska du ansluta skrivaren till det trådlösa nätverket och därefter installera skrivardrivrutinen och lägga till skrivaren i Mac.
Vanliga frågor (FAQ)
Gå igenom listan med vanliga frågor om installation och konfiguration av din HP-skrivare.