HP Pavilion 14-Nxxx Notebook och Ultrabook-datorer - Fel visas: Fel i programmets installationspaket

Följande felmeddelande visas när du försöker installera grafikdrivrutinen AMD High-Definition (HD):
Fel i programmets installationspaket
Det här problemet uppstår på datorer som levereras med FreeDOS efter uppgradering till Windows 8.1.
Lös problemet genom att hämta och installera följande SoftPaq:
Beskrivning av SoftPaq
Versionsinformation
Ladda ner SoftPaq
Grafikdrivrutin AMD High-Definition (HD)
Version: 13.151.2.0
Revision: B
Obs! En nyare version av den här programvaran kan finnas tillgänglig. Kontrollera om det finns nyare versioner på http://www.hp.com/.